Entoni Hopkins bindžovao “Breaking Bad”, pa napisao neverovatno pismo glavnom glumcu…

0
276
Oglasi
Entoni Hoplins/Photo> facebook@AnthonyHopkinsArt
Entoni Hoplins/Photo> facebook@AnthonyHopkinsArt

Iako je njeno emitovanje završeno pre 8 godina, TV serija “Čista hemija” (Breaking Bad) jednako je popularna kao i tada, a gledaoci joj se rado vraćaju. U međuvremenu smo dobili i njenu spin-off seriju “Better Call Saul”, koja se i dalje emituje, kao i film “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Koliki je uticaj “Breaking Bad” imala govori i pismo, poslato e-mailom, velikog Entonija Hopkinsa, koje je uputio Brajanu Kranstonu, kog smo u seriji gledali kao Voltera Vajta, profesora koji je postao proizvođač droge metamfetamin.

Zvezda serije “Breaking Bad” osudio “cancel culture” maniju… Ljudi greše, treba li da ih spalimo ili da im oprostimo?

Naime, Hopkins je 2013. godine za dve sedmice odgledao svih pet sezona serije, pa je imao potrebu da se obrati Kranstonu, rekavši mu da je njegovo tumačenje Voltera Vajta “najbolja gluma koju je ikad video”.

Pismo napominje Kranstonu da prenese pohvale i na račun njegovih kolega iz serije – Ani Gan, Dinu Dnorisu, Aronu Polu i Stivenu Majklu Kezadi.

Odabrana najbolja TV serija svih vremena… “Breaking Bad” ispred “Sopranovih” i “Igre prestola”

Prenosimo Hopkinsovo pismo u celosti:

Dragi gospodine Kranstone,

Želeo sam da Vam napišem ovaj i-mejl, pa vas kontaktiram preko Džeremija Barbera, jer nas obojicu predstavlja UTA. Sjajna agencija.

Upravo sam završio maraton gledanja “Breaking Bad” – od prve epizode prve sezone do poslednjih osam epizoda šeste sezone. (Serija zapravo ima pet sezona, ali možda je Hopkins zaželeo više) Poslednju sezonu sam “skinuo“ sa Amazona. Dve sedmice zaraznog gledanja.

Nikad nisam gledao nešto nalik. Briljantno!

Vaše tumačenje Voltera Vajta je najbolja gluma koju sam ikad video.

Znam da ima mnogo smoga i bolesnog s**nja u ovom poslu, pa sam izgubio veru u bilo šta, zapravo.

Ali vaš rad je spektakularan – apsolutno zadivljujući. Ono što je izvanredno je čista moć svih u celoj produkciji. Koliko beše? Pet ili šest godina pravljenja? Kako su producenti (i Vi kao jedan od njih), scenaristi, reditelji, svako odeljenje, uspelo da održi disciplinu i kontrolu od početka do kraja je sjajno.

Ono što je počelo kao crna komedija, pretvorilo se u lavirint krvi, propasti i pakla. Kao velika šekspirovska ili grčka tragedija.

Ako dobijete šansu – da li biste poslali moju poruku divljenja svima – Ani Gan, Dinu Norisu, Aronu Polu, Betsi Brent, R. Dž. Majtu, Bobu Odenkirku, Džonatanu Benksu, Stivenu Majklu Kezadi – svima – svi su održali master kurseve performansa. Lista je beskonačna.

Hvala vam. Takav vid umetnosti je redak, a kad se nekad dogodi, kao u ovom epskom poduhvatu, vraća samopouzdanje.

Vi i cela glumačka postava ste najbolji glumci koje sam ikad video.

To možda zvuči otrcano, ali nije. Skoro je ponoć ovde u Malibuu, a osetio sam se obaveznim da napišem ovaj e-mail.

Čestitke i moje najdublje poštovanje. Zaista ste veliki, veliki glumac.

Sve najlepše,

Toni Hopkins.

Međutim, Hopkins nije bio oduševljen kad je pismo postalo “viralno”, budući da ga je neko iz ekipe “Breaking Bad” postavio na internet.

– Napisao sam lično pismo Brajanu. Nisam želeo da postane javno, ali to je ono što se danas dešava. Ne možete da otvorite usta, a da se to ne nađe na Tviteru ili Fejsbuku – izjavio je 2016. za HuffPost i dodao:

– Od sada držim usta zatvorena. Ne pišem pisma ljudima.

Kranston je odgovorio na Hopkinsovo razočaranje.

– Bio sam zadivljen kad sam dobio pismo. Opčinjen što mi ga je ser Entoni Hopkins lično uputio. Bio sam počastvovan. Prosledio sam ga svojim kolegama – istakao je Kranston.

Navodno je Stiven Majkl Kezada bio taj koji ga je objavio na internetu, piše HuffPost.

– U ovim godinama, nisam očekivao da će ga neko objaviti. Nisam to predvideo. Kad se desilo, pomislio sam “s**nje”. Sad znam bolje i obazriv sam prema društvenim mrežama – zaključuje Kranston.

HL/Izvor: Telegraf.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime