Gizer Batler “otvoren za ideju” okupljanja Black Sabbath…

0
319
Gizer BAtler/Photo: wikipedia.org
Oglasi

Gizer Batler rekao je da će biti otvoren za ponovno okupljanje grupe Black Sabbath, makar za jedan koncert.

– Da vredi to uraditi i da se svi složimo oko toga, da, uradio bih to jednokratno – rekao je basista tokom nedavnog pojavljivanja na podkastu Rock Experience i dodao: – Više ne mogu da idem na turneje.

Batler je primetio da je do ponovnog susreta sa Ozijem Ozbornom i Tonijem Ajomijem umalo došlo na Igrama Komonvelta 2022.

Gizer Batler, basista Black Sabbatha: Heavy metal je nastao kao sarkastičan termin za muziku koja zvuči kao lomljenje gvožđa, ne znam kako smo zaglavili s tim…

– Toni i Ozi su uradili ‘Paranoid’ da završe Igre Komonvelta, a trebalo je da i ja da budem deo toga – objasnio je basista. – Ali, nažalost, slomio sam rebro. I dok sam se oporavljao dobio sam Covid. Nazvao sam Tonija i rekao: “Toni, stvarno mi je žao, čoveče. jednostavno ne mogu to da uradim. Ionako me neće pustiti u avion sa Covidom’. Dakle… Toni i Ozi su to uradili bez mene.

Još jedna prilika ukazala se na Power Trip festivalu, zakazanom za oktobar. Ajomi je ranije potvrdio da je Black Sabbathu ponuđen termin, ali ga je odbio zbog Ozbornovog lošeg zdravlja.

Basista Deep Purple otkrio kako je izgledao njegov prvi susret s Ozijem…

Poslednji koncert Black Sabbath-a održan je 4. februara 2017. u rodnom gradu benda, Birmingemu, u Engleskoj. Batler i Ozborn više ne razgovaraju, iako navodno to nije zbog bilo kakvog animoziteta.

“Ja i Ozi smo dobro, samo što nama obojici vladaju naše žene”, napisao je Batler u svojim memoarima “Into the Void”.

“On ima veliko srce i uvek je bio tu za mene u vremenima nevolje”, napisao je basista.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime