Gase se “Carpool karaoke” Džejmsa Kordena, u oproštajnoj emisiji gostovala Adel…

0
339
Džejms Korden i Adel, Carpool karaoke, screenshot YouTube
Oglasi

Posle dugih osam godina, Džejms Korden oprašta se od The Late Late Showa, što znači i kraj njegovog “Carpool Karaoke” segmenta u kojem je ugostio neke od najvećih muzičara danas, od Ser Pola Makartnija, Linkin Parka, Metallice, Red Hot Chili Peppers, Bili Ajliš, Lejsi Gage… do Adel, koja je gostovala u poslednjoj epizodi.

Korden je preuzeo mesto voditelja pošto je komičar Kreg Ferguson napustio show, a svoj odlazak je najavio pre tačno godinu dana.

Dokaz koji nam je srušio snove… “Carpool Karaoke” su najveća televizijska prevara… a da… i Deda Mraz ne postoji

Glavna tema razgovora bila je naravno Kordenov odlazak, ali i odnos njega i Adel. Naime, ona nije slučajno poslednji gost ovog, mnogima omraženog showa. Pevačica i voditelj već su dugi niz godina dobri prijatelji. Zajedno su odradili svoje prve “Carpool Karaoke” 2016., gde je pjevačica repovala pesmu Niki Minaž “Monster”. Ovog puta obradila je pesmu Barbare Strejsend “Don’t Rain On My Parade” zajedno sa svojim hitovima “Rolling in the Deep”, “Love Is A Game”, “Hometown Glory” i “I Drink Wine”. Za poslednju od njih je inače zaslužan upravo Korden, jer je Adel pesmu napisala nakon što su ona i voditelj na zajedničkom odmoru proveli šest sati u razgovoru o brigama u privatnom i poslovnom životu.

Da vam ulepša dan… Carpool Karaoke s Foo Fightersima

Adel je takođe tokom vožnje ispitivala Kordena o najdražim trenucima iz showa.

– Sve će mi nedostajati. Mislim da sam podcenio koliko sam prijatelja stekao radeći ovo, koji su sada kao porodica – rekao je Korden. – Dakle, više od svega, nedostajaće mi svakodnevni odlazak na posao s prijateljima. I stvarno će mi nedostajati Los Anđeles. Sviđa mi se ovde. Bila je to briljantna avantura. Ali jednostavno sam siguran da je vreme za nas kao porodicu, s ljudima koji stare i ljudima koji nam nedostaju, da je vreme da odemo kući.

UR-NE-BES-NO! Ovako zvuči kad Metallica peva Rijanin hit

Voleli Kordena ili ne, ovo je ipak bio emotivan oproštaj od showa koji je vodio dugi niz godina, a “Carpool karaoke” ostaće zapamćene ako ne po gostovanjima, barem po količini iritacije koju su izazivale kod velikog dela publike.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime