Dokaz koji nam je srušio snove… “Carpool Karaoke” su najveća televizijska prevara… a da… i Deda Mraz ne postoji

0
41
Džejms Korden i Adel/Photo: YouTube printscreen
Džejms Korden i Adel/Photo: YouTube printscreen

Na YouTubeu je objavljen video na kom se vide pevač Džastin Biber i voditelj Džejms Korden u toku snimanja TV emisije “Carpool Karaoke”. Na snimku se vidi da Korden ne vozi, već automobil vuče kamion.

Ovo je naišlo na veliku kritiku američke javnosti jer se koncept emisije ogleda u tome da voditelj i njegov gost zajedno pevaju pesme, dok Korden vozi. Kritičari sad misle da, ako je Korden lagao o ovome, ko zna o čemu još nije rekao istinu.

– Osećam se iznevereno – napisao je jedan Kordenov obožavalac na svom Twitter profilu.

– Nisam se osetio ovoliko izdano otkad sam saznao da Deda Mraz ne postoji – rekao je drugi.

Džejms Korden i Džastin Biber/Photo: YouTube printscreen
Džejms Korden i Džastin Biber/Photo: YouTube printscreen

Kritičari tvrde da će biti i onih koji će opravdati ovaj skandal, govoreći kako je to standardna praksa televizijske industrije, da nije sigurno da vozi nefokusiran (Korden je između pevanja radio i intervju sa gostom) itd.

– Radost emisije nije bila u pevanju. Taj deo je bio užasan. Niko ne želi da sluša profesionalnog pevača kog guši Kordenova vika i vrištanje kao veštice na lomači. Gledali smo Carpool Karaoke iz istog razloga zbog kog pratimo klizanje na ledu. Plašili smo se nagoveštene opasnosti vožnje automobila i stanja tolike nefokusiranosti – smatra Stjuart Heritadž sa portala Guardian.

Izgleda da sve vreme – kad je pevao sa Adel, Marajom Keri, Britni Spirs – Korden zapravo nije vozio, već je to folirao. Kad je dao Stiviju Vonderu da vozi, nije bilo nikakve opasnosti. Sa Guardiana smatraju da je to tužno, a gledaoci se osećaju nasamareno.

 

HL/Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime