Gaj Riči i Henri Kavil snimili još jedan zajednički film, trejer naišao na sjajne reakcije…

0
309
The Ministry of Ungentlemanly Warfare, promo
Oglasi

Gaj Riči ima novi film o Drugom svetskom ratu, u kome glavnu ulogu tumači Henri Kavil, a prvi trejler oduševio je publiku.

Ovo nije prvi put da Gaj Riči i Henri Kavil sarađuju, jer su prethodno radili na filmu “The Man from U.N.C.L.E.” 2015. godine.

Špijunski triler “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” navodno je zasnovan na istinitoj priči o tajnoj britanskoj organizaciji iz Drugog svetskog rata, piše Index.hr.

Požar zahvatio pub slavnog reditelja Gaja Ričija u Londonu… ponovo

“The Ministry of Ungentlemanly Warfare” inspirisan je nedavno deklasifikovanim dosijeima britanskog Ministarstva rata koji govore o tajnoj grupi vojnih službenika koju je osnovao Vinston Čerčil.

Sinopsis: “Strogo poverljiva borbena jedinica, sastavljena od šarolike ekipe skitnica i nevaljalaca, kreće u odvažnu misiju protiv nacista koristeći potpuno nekonvencionalne i krajnje nedžentlmenske borbene tehnike. Naposletku, njihov hrabar pristup promenio je tok rata i postavio temelj za britanski SAS i moderne crne operacije”.

Sad se sve zna… U novog Highlendera biće uloženo brdo para, Henri Kavil je Gorštak, a muzika grupe Queen ostaje

Henri Kavil tumači glavnu ulogu u filmu, a u njemu glume i Alan Ričson, Henri Golding, Rasel Balog, Hiro Fajns Tifin, Eiza Gonzalez, Aleks Petifer i drugi.

Već se nižu reakcije na ovaj špijunski triler, a izgleda da su mnogi oduševljeni saradnjom Gaja Ričija i Henrija Kavila.

Traju muke oko izbora novog Bonda… Zašto je Henri Kavil ispao iz trke?

“Ovo izgleda ludo. Kavil i Riči opet rade zajedno. Ovo će biti odličan film”, “Gaj Riči je jednostavno genijalan”, “Ovo izgleda neverovatno! Film koji je vredan gledanja u bioskopu. Odličan posao”, “Ovo izgleda kao još jedna odlična saradnja Kavila i Ričija”, “Gaj Riči nikad ne razočara”, “Jako se radujem ovome”, samo su neki od zadovoljnih komentara.

U opisu video snimka trejlera na YouTube platformi piše da emitovanje u bioskopima počinje 19. aprila.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime