Sad se sve zna… U novog Highlendera biće uloženo brdo para, Henri Kavil je Gorštak, a muzika grupe Queen ostaje

0
300
Henri Kavil, Netflic
Oglasi

Zvanično je potvrđeno da će Henri Kavil igrati u novom nastavku filma “Gorštak”.

Na poslednjoj finansijskoj konferenciji, Džo Drejk, predsednik Lionsgate Motion Picture Group, je stavio “Gorštaka” među tentpole izdanja kompanije za 2026. godinu. Tentpole izdanja su uglavnom uvodi u mnogo veće projekte (možda se planira franšiza), i uglavnom su projekti sa velikim budžetima i agresivnim marketingom.

Hollywood oživljava Highlandera… ovo je glumac dobio glavnu ulogu

Snimanje filma koji će režirati Čed Stahelski, poznat po franšizi “Džon Vik”, može da počne za manje od godinu dana, s obzirom na to da je završen štrajk u Holivudu.

– Uranjanje u priču sa svim alatima koji su nam na raspolaganju, učiniće nama, a nadam se i svima vama, ovu priču avanturom koju nikada nećemo zaboraviti – izjavio je Henri Kavil povodom nove uloge.

Traju muke oko izbora novog Bonda… Zašto je Henri Kavil ispao iz trke?

U pitanju je jedna vrsta prednastavka “Gorštaka” koji bi, prema rečima Stahelskog, mogao da bude početak nečeg velikog. On je potvrdio i da će za film, kao i u originalu, biti korišćene pesme grupe Quuen, ali na drugačiji način nego što se očekuje.

Do sada je snimljeno pet filmova o Konoru Meklaudu, besmrtnom Škotu rođenom u 16. veku, koji živi u Nujorku osamdesetih godina, kao trgovac antikvitetima i primoran je da se suoči sa svojim zakletim neprijateljem. Od televizijskog filma iz 2007. godine pod nazivom “Highlander: The Source”, franšiza je utihnula, a u međuvremenu su kružile različite glasine o njenoj budućnosti.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime