Fudbalski klub Barselona će na dresovima nositi – logo The Rolling Stonesa…

0
314
Rolling Stones - Hackney Diamonds
Oglasi

Fudbalski klub Barselona će u idućem će El Clàssicu, odnosno utakmici između Barselone i Real Madrida, nositi dresove na kojima će biti The Rolling Stones logo.

Fudbaleri će dresove s logom legendarnog kluba nositi na utakmici 29. oktobra , a izbor loga benda motivisan je izlaskom novog albuma, “Hackney Diamonds”.

Osladilo im se… The Rolling Stones već rade na novom albumu

Logo The Rolling Stonesa zameniće Spotify logo koji inače stoji na dresu. Da podsetimo, u martu 2022. Barselona je potpisala sponzorski ugovor i time prodala pravo na ime stadiona. Dotadašnji Camp Nou tada je promenio ime u Spotify Camp Nou. Klub i Spotify ugovor su potpisali na četiri godine, počevši od sezone 2022./2023. Kako je izjavio Norström u ime Spotifya, streaming servis radi s Barselonom kako bi na korišćenje dobili njihov stadion na kojem mogu da nastupaju različiti muzičari.

Barseloninim fudbalerima ovo nije prvi put da će obući dresove s logotipom muzičara. Naime, u ranijim utakmicama nosili su logo sove koja predstavlja Drakea i logo albuma “Motomami” pevačice Rosalíje.

The Rolling Stones su svoj novi album “Hackney Diamonds” najavili 7. seštembra, u intervjuu s Džimijem Felonom. Intervju se prenosio preko službenog YouTube kanala The Rolling Stonesa, a u njemu je otkriveno da album izlazi 20. oktobra.

Pogledajte svetsku promociju novog albuma Rolling Stonesa “Hackney Diamonds” u emisiji Džimija Felona

Prvi singl s albuma predstavljen je tokom intervjua i nosi naziv “Angry”. Novi album će, prvi u 18 godina, sadržati 12 pesama među kojima će biti i saradnja s Lady Gagom na pesmi “Sweet Sound Of Heaven”. Džeger je izjavio da nisu sve pesme “besne”, već da album sadrži ljubavne pesme, balade i country zvukove.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime