FBI se uključio u istragu novih optužbi protiv Merilina Mensona

0
170
Oglasi
Merilin Мenson/Photo: facebook@Merilyn Manson
Merilin Мenson/Photo: facebook@Merilyn Manson

Još jedna žena optužila je Merilina Mensona za seksualno zlostavljanje, samo nekoliko nedelja pošto je glumica Evan Rejčel Vud otkrila da je muzičar zlostavljao toekom njihove veze. 1. februara ove godine Evan Rejčel Vud i još nekoliko drugih žena optužile su Mensona za seksualno zlostavljanje i manipulisanje. Muzičar je porekao tvrdnje, rekavši da su svi njegovi “intimni odnosi uvek bili u potpunosti sporazumni s partnerkama”.

Esme Bjanko iz “Igre prestola”: Menson je čudovište, zlostavljao me na nezamislive načine…

Sada se javila i glumica Bjanka Alejn koja tvrdi da je muzičar nasilno poljubio 1995. godine kada joj je bilo šesnaest godina da bi seksualnu vezu ostvarili tek tri godine kasnije.

– Bila je to vrlo zbunjujuća veza i, gledajući unatrag, osećam da je bila emocionalno nasilna – rekla je za The Sun. – Bila sam zaljubljena u njega i mislila sam da je to obostrano. Samo sam želela normalnu vezu s njim.

Glumac Kori Feldman i pevačica Fibi Bridžis otkrili da su i oni bili na meti zlostavljanja Merilina Mensona

Alejn tvrdi da je Menson “bio jedan minut bio vrlo drag, a onda bi me omalovažavao pred svojim prijateljima. Kada bi bio sa svojom pratnjom ili prijateljima, govorio bi mi da sam debela – rekla je. – Tada sam bila još niska i imala viška kilograma. Najgore je bilo što mi je jednom rekao da izgledam poput prljave meksičke veštice jer imam maslinastu kožu. Namerno bi rekao takve stvari kako bi se osećala loše zbog svog izgleda.

Bjanka Alajn/Photo: myspace.com
Bjanka Alajn/Photo: myspace.com

U njenoj izjavi stoji da je FBI umešan u slučaj, a izjavila je i da je zakazala sastanak s agentima FBI u Merilendu. – Reći ću FBI-u sve što znam. Samo se nadam da nas neće izneveriti – rekla je.  – Oni ovo shvataju vrlo, vrlo ozbiljno, kao što bi i trebalo – rekla je i dodala:

– Rekla sam jednog dana da to više ne mogu da podnesem, pa sam kontaktirala hitnu liniju, dovoljno me je terorisao. Zastrašujuće je jer nikada pre nisam razgovarala s agentom FBI. Bio je opušten razgovor, ali još uvek se bojim.  

Mračna strana Merilina Mensona… Zamišljao sam kako joj razbijam lobanju čekićem

Ova vest stigla je posle informacije da će odelenje šerifa okruga Los Anđeles istražiti navode o zlostavljanju protiv Mensona. Glumica iz serije “Igra prestola” Esme Bjanko takođe je optužila muzičara  za zlostavljanje, tvrdeći da je progonio sekirom po svom domu. Inače, Fibi Bridžers prepričala je svoje navodno iskustvo s Mensonom, tvrdeći da joj je rekao da je imao “sobu za silovanje” u svojoj kući kad ga je posjetila kod kuće kao tinejdžerka. Menson je izbačen iz svoje izdavačke kuće Loma Vista nakon što su optužbe objavljene u javnosti.

Njegova booking agencija CAA i dugogodišnji menadžer Toni Čiula takođe su ga napustili, a potvrđeno je i da će njegovi nastupi biti uklonjeni iz TV emisija ‘American Gods’ i antologije ‘Creepshow’.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime