Fanovi “Game of Thrones”, tu li ste? Stigao prvi tizer za seriju “House of the Dragon”…

0
512
Oglasi
House of the Dragon, promo
House of the Dragon, promo

U sklopu promocije streaming platforme HBO Max i najave početka njenog emitovanja u Evropi prikazan je tizer serije “House of the Dragon”, prednastavka velikog hita “Game of Thrones”.

“House of the Dragon” zasniva se na knjizi  Džordža R. R. Martina iz 2018. godine “Vatra i krv”, istoriji  kuće Targarjen u Vesterosu, koja počinje otprilike 300 godina pre događaja u seriji “Game of Thrones”, dok se na početku trejlera pokazuje da serija počinje 200 godina pre. Knjiga započinje dolaskom Aegona, ujaka Daneris Targarjen, a završava nekih 150 godina kasnije, na pola puta do vremenske linije “Igre pristola”. Svjedoči o više generacija koje padaju u propast i rastu u legendu.

HBO NAJAVIO TRI NOVA SPIN-OFFA SERIJE “GAME OF THRONES”

U tizeru za seriju koja će se prikazivati sledeće godine gledaoci upoznaju nekoliko likova. Neke od glavnih uloga glume Met Smit, Olivija Kuk i Rajs Ifans. Serija “Igra prestola” prikazivala se od 2011. do 2019. godine i toekom tog vremena postala jedna od najpopularnijih na svetu. Pošto je završeno njeno prikazivanje najavljeno je da će se ova serija nastaviti kroz snimanje spin-offova, a prvi među njima je prednastavak – “House of the Dragon”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime