Dobro… ali čemu to? Slavna pevačica Kejsi Masgrejvs nastupila u SNL – u čizmama… samo u čizmama

0
373
Oglasi
Kejsi Masgrejvs/Photo: screenshot
Kejsi Masgrejvs/Photo: screenshot

Kejsi Masgrivs je prva muzičarka u istoriji te TV emisije koja je nastupila potpuno gola u popularnom šou programu “Saturday Night Live”.

Njen menadžer potvrdio je da je bila gola tokom nastupa koji je bio inspirisan filmom “Forrest Gump” odnosno scenom u kojoj gola Robin Rajt izvodi pesmu “Bobby Dylan” u istoimenom filmu.

Američka kantautorka i višestruka dobitnica Grammy Awards i Country Music Awards, Kejsi Masgrejvs je bila prva muzička gošća 47. sezone emisije šrošlog vikenda. Najavio je Oven Vilson, nakon čega je potpuno gola izvela pesmu “Justified” s poslednjeg albuma “Star-Crossed”.

Kako prenosi magazin Variety, Kejsi Masgrejvs je zapravo ušla u istoriju SNL-a svojim izborom odeće, odnosno nedostatkom iste, za izvedbu, za koju se pokazalo da je pun pogodak. Tokom njenog nastupa videlo se da osim čizama na nogama na sebi nije imala ništa dok je akustičnom gitarom, koju je svirala, pokrila veći deo nagog tela.

NA TALASU GREMMY NAGRADA… KEJSI MASGREJVS OBJAVILA NOVI SPOT I PREUZELA VRHOVE TOP LISTA

Njen menadžer potvrdio je istinitost ovih podataka i rekao:

– Bila je gola. Preduzeli smo potrebne mere opreza, a ovo je bilo prvi put da se to dogodilo u samoj emisiji.

Ispričao je i da se ulazak gole pevačice na pozornicu nije mogao videti jer je na putu do pozornice bila pokrivena čaršavima.

Variety ističe da su se obožavaoci koji su prisustvovali snimanju uživo i generalnoj probi emisije, okupili oko nje s velikim peškirima kako bi je omotali i kako bi mogla nesmetano da siđe s pozornice posle nastupa.

Kejsi Masgrevs  je prošlog meseca objavila “Star-Crossed”, svoj peti studijski album.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime