Ezra Miler pristao da ode na lečenje, Warner Bros. ga ucenio?

0
421
Oglasi
Ezra Miler - Justice League, promo
Ezra Miler – Justice League, promo

Ezra Miler, 30-godišnji glumac koga smo gledali u ulozi The Flasha u filmovima “Liga pravde”, “Batman vs. Superman: Zora pravednika” i “Suicide Squad”, poslednjih meseci upao je u velike probleme jer se saznalo da je sklon nasilničkom ponašanju.

ROLLING STONE PIŠE: EZRA MILER NA FARMI PUNOJ ORUŽJA DRŽI MALOLETNU DECU I NJIHOVU MAJKU, SVI SE PLAŠE NAJGOREG SCENARIJA…

U ponedeljak je Miler, u službenom saopštenju, naveo kako je potražio pomoć zbog “kompleksnih psihičkih problema”.

– U poslednje vrijeme prolazio sam kroz intenzivnu krizu a sada shvatam da bolujem od kompleksnih psihičkih problema zbog čega sam započeo lečenje. Želim da se izvinim svakome koga je uznemirilo moje ponašanje. Spreman sam da učinim sve što je potrebno kako bih se vratio u zdravu, sigurnu i produktivnu fazu mog života – naveo je Ezra Miler.

MUNJEVITO POSTAO ZVEZDA, PA JOŠ BRŽE DOBIO OTKAZ… NOVI FILMSKI FLASH JE OZBILJNO PROBLEMATIČAN MOMAK

Ova izjava usledila je posle kontroverznih situacija u kojima se Ezra Miler našao. On je u dva slučaja, u martu i aprilu, uhapšen na Havajima jer je u prvom slučaju maltretirao goste karaoke bara a u drugom je udario jednu ženu u glavu. Osim toga, roditelji 18-godišnjeg mladića zatražili su zaštitu od Milera tvrdeći da je intimno iskorišćavao njihovog sina kada je imao 12 godina, što je sin kasnije demantovao. Poslednji događaj dogodio se u maju kada je Miler u Vermontu, gde živi, optužen da je provalio u kuću i ukrao nekoliko boca alkohola.

Niz skandala doveo je u pitanje njegov novi projekat, film “The Flash”, čija je premijera predviđena za 23. jul sledeće godine. Kompanija Warner Bros., producent filma, tražila je načine da izbegne skandal prilikom promocije filma, posle čega je došlo do objave kako će Miler zatražiti stručnu pomoć.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime