Home»Film»Munjevito postao zvezda, pa još brže dobio otkaz… Novi filmski Flash je ozbiljno problematičan momak

Munjevito postao zvezda, pa još brže dobio otkaz… Novi filmski Flash je ozbiljno problematičan momak

6
Shares
Pinterest Google+
Ezra Miler/Photo: Warner Bros. promo
Ezra Miler/Photo: Warner Bros. promo

Ezra Miler trebalo je da bude nova zvezda filmova zasnovanih na DC stripovima. Ovaj 29-godišnjak pojavio se kao The Flash u filmovima “Liga pravde”, “Batman vs Superman: Zora pravednika” i “Odred otpisanih” posle čega je odlučeno da njegov lik dobije samostalan film. I bi tako, film “The Flash” imaće premijeru 23. juna sledeće godine, a pored Milera u filmu glume Ben Aflek i Majkl Kiton kao dve različite verzije Betmena.

I sve bi to bilo sjajno da u međuvremenu Miler nekoliko puta nije došao u sukob sa zakonom. Rezultat toga je, kako javlja portal Deadline, odluka kompanije Warner Bros Discovery, koja stoji iza filma “The Flash”, po kojoj će, posle prikazivanja filma “The Flash”, mladoj zvezdi uručiti otkaz.

POSLE SILNIH ODLAGANJA POČELO SNIMANJE FILMA “THE FLASH”… STRIP-JUNAKA IGRA EZRA MILER, A TU SU I DVA BETMENA – BEN AFLEK I MAJKL KITON

Kompanije Warner Bros i Discovery nedavno su se spojile u jednu a novi direktor David Zaslav odmah se suočio s velikim problemom a to je Ezra Miler o čijim ispadima mediji javljaju gotovo svakodnevno. Zaslav je nasledio taj problem, jasno mu je da ne može da se izvuče iz njega, ali se nada da će se do sledećeg leta cela ta halabuka oko Ezre Milera nekako stišati, izjavio je izvor blizak kompaniji. A nakon toga, rekao je isti izvor, neće zadržati Milera u ulozi The Flasha u budućim filmovima DC Comicsa.

Lista Milerovih ispada je poduža. Prošle nedelje odobren je zahtev majke i njenog 12-godišnjeg sina po kojem su zatražili zabranu pristupa uza Milera jer je maltretirao 12-godišnjaka. Početkom meseca, roditelji 18-godišnjeg aktiviste po imenu Tokata Ajron Ajs takođe su zatražili zabranu pristupa njihovom detetu jer je koristio “nasilje, uznemiravanje, pretnju nasiljem, strah, paranoju i droge kako bi dominirao i kontrolisao” njihovog sina. Bilo je to pre šest godina kada je Miler imao 23. a njihov sin 12 godina.

Poslednjih meseci Miler je nekoliko puta uhapšen, medijski je najpoznatiji slučaj iz karaoke bara u glavnom havajskom gradu Honoluluu, gde je 29-godišnji glumac uznemiravao goste i izazvao nered, stoji u policijskom izveštaju. Osim što je vikao i psovao, prema policijskim zapisima, postao je vidno uznemiren kada su gosti bara zapevali karaoke. Miler je u tom trenutku oteo mikrofon 23-godišnjoj devojci koja je u tom trenutku pevala, a potom i izazvao tuču u baru.

Previous post

Da li ste spremni? Music Pocket Gigs turneja počinje 24. juna u Novom Sadu

Next post

Plači muški svete... Zvezda osamdesetih Samanta Foks udala se za svoju partnerku

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.