Everyday View… stigao je debi album Filipa Rudana

0
151
Filip Rudan/Photo: Ana Cindrić
Oglasi

Posle niza muzičkih priznanja i popularnih radijskih singlova, mladi hrvatski kantautor Filip Rudan predstavio je svoj dugoočekivani debitantski album pod nazivom “Everyday View”.

U prethodnom periodu talentovani muzičar je publici putem singlova redovno otvarao vrata koja vode u njegov svet, pa tako izdanje sadrži i već omiljene “He’s Not The One”, “Razine”, “Girl With The Brown Puppet” i “The Outside”. Pored albuma, u pripremi je i muzički video za naslovni singl koji će biti predstavljen u narednom periodu.

Filip Rudan – Everyday View, cover

– U album je uloženo puno truda, ljubavi, rada i mozganja kako bismo publici približili atmosferu i emocije koje vode svaku od pesama. Sad kad je izdanje napokon tu, nadam se da se to i oseti. Ovo je za moje slušaoce! Vi me motivišete i formirate u muzičara kakav sam danas. Nadam se da će vam se album svideti i da ćete uspeti da se povežete sa njim – poručio je Filip.

Ovaj momak ima… The Voice… Filip Rudan objavio video singl “He’s Not The One“

Studijsko izdanje nastajalo je u periodu od dve godine, a sam Filip radio je na lirici pesama dok su mu saradnici pomogali da pronađe odgovarajući zvuk koji bi pogodio emocije kojima je bio vođen. Kreativne ideje su u najvećoj meri nadopunili i sproveli u delo producenti Niko Nobilo i Ivan Orešković. Na naslovnoj numeri pridružio im se Sandro Šandro, dok je hit singl “He’s Not The One” nastao u saradnji sa Hrvojem Domazetom. Mastering albuma potpisuje Filip Motovunski (FM Mastering), dok iza mastera pesama koje su bile raniji singlovi stoji Mischa Janisch.

Filip Rudan/Photo: Ana Cindrić

Uz upečatljiv vokalni izražaj i emotivno sviranje gitare, Filipov prepoznatljiv autorski potpis karakteriše slikovitost koja je izražena kroz stihove i slojevitost pri stvaranju melodija. Već kao mladi autor on pokazuje veliku zrelost u muzičkom promišljanju i pristupanju komponovanju, pa tako iz pesme u pesmu hrabro demonstrira kako se u svom kreativnom izrazu ne boji da istražuje i eksperimentiše.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime