30 pesama za 30 godina… Grupa Pero Defformero slavi jubilej koncertom u Novom Sadu…

0
243
Pero Defformero, Multimedia Music promo
Oglasi

Novosadski bend Pero Defformero ovih dana proslavlja veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada, te su u to ime objavili i svoj novi, četvrti studijski album u izdanju izdavačke kuće Multimedia Music.

Povodom ovih značajnih događaja za bend, odlučili su da održe ekskluzivan koncert u novosadskoj Fabrici (Bulevar despota Stefana 5), u subotu 9. decembra.

Stigla je “Muzika za ljude bez prijatelja”, a napravili su je, ko bi drugi – Pero Defformero

Na njemu će promovisati svoj novi album “Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz ranijih perioda njihove karijere, te će za tu priliku spremiti posebnu set listu: Za 30 godina benda – 30 pesama.

Za audio-vizuelnu podršku pobrinuće se Studio Berar, što u kombinaciji sa rođendasko raspoloženim Defformerom garantuje vrhunski koncert.

Bambus šumi… U hramu ljubavi… Pero Defformero ima novi, naravno urnebesni, video spot

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara mogu da se kupe na sajtu gigstix.com i svim Gigs Tix prodajnim mestima. Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, a na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime