Bonde, ti li si? Danijel Krejg novim imidžom zabavio fanove…

0
268
Danijel Krejg u filmu Nož u leđa 2, promo
Oglasi

Danijel Krejg, glumac najpoznatiji po ulozi tajnog agenta 007 Džejmsa Vobda, napravio je opštu pometnju zbog novog imidža. U novom reklamnom videu za Esquire pojavio se prilično drugačiji. Ni nalik onom Danijelu u filmskom serijalu o Bondu. A ta transformacija postala je hit na X mreži.

A bio je Bond… Džejms Bond – Danijel Krejg sad je detektiv, gej detektiv, u filmu “Nož u leđa 2”

Sasvim drugačija frizura, razdeljak sa strane, okrugle naočare. Mnogi nisu očekivali ovakvo izdanje Danijela Krejga iako ono samo po sebi nije toliko neobično. Ali je njegove fanove ova promena prilično zabavila.

Glumca zovu “seksi profesor” i to je tek početak komentara o njemu “Danijel Krejg drugi put odbija vaš zahtev za hipoteku”, “Ambasador Danijel Krejg o tome da li je Evropska unija zabrinuta ili duboko zabrinuta oko nekog problema”, “Danijel Krejg izgleda kao da će reći da su glasovi na Evroviziji prebrojani i da ne može da kaže ime pobednika”.

Britanci porede glumca sa voditeljima čuvene emisije “Antiques Roadshow” koja okuplja i stručnjake za antikvitete i likovnu umetnost kako bi procijenili vrednost određenih predmeta:

Danijel Krejg u novom dokumentarcu otkriva sve tajne o Džejmsu Bondu

“Danijel Krejg izgleda kao da će vašoj baki reći da je njena keramika bezvredna u Antiques Roadshow”.

Iza transformacije izgleda ove zvezde krije se saradnja sa čuvenim brendom satova, njegov model Krejg je nosio u filmu “Casino Royale” a taj sat je prikazan na snimku.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime