Eminem o svojoj borbi s narkomanijom: Ne znam kako sam, dođavola, još živ…

0
545
Oglasi
Eminem/Photo: screenshot

Eminem je u tekstu za magazin XXL opširno opisao svoju borbu sa zavismođču u napisao kako je njegovo korišćenje droge raslo sa slavom i detaljno  opisao eskalaciju drogiranja posle smrti prijatelja Prufa 2006. godine.

Eminem je progovorio o tome kako se sve promenilo pošto je potpisao ugovor s diskografskom kućom Interscop Records i objavio svoj drugi studijski album, “The Slim Shady LP” 1999. godine. Opisuje kako su, popto se preselio u Los Anđeles, on i prijatelji odlazili u Tihuanu da kupe lekove kao što je Vicodin.

– Poslednji put kad smo išli, bili smo drugi u redu i ovaj tip ispred nas je počeo da se svađa s tipom na carini, a oni su ga jebeno bacili na zemlju i počeli da mu vade tablete iz džepova i ta sranja. Usrali smo se od straha, ali izdržali smo. Pantalone su nam bile jebeno pune tableta. Ne znam koliko smo ih imali. – napisao je Eminem.

EMINEM RAZBESNEO FANOVE: LICEMER SI, PROZIVAO SI ELVISA, A SAD SI RADIO MUZIKU ZA FILM O NJEMU…

Uprkos onome što priznaje kao rani znak upozorenja, Eminem je napisao da nije mislio da ima problema u toj fazi.

– Samo sam jako, jako voleo drogu. Kako sam počeo da zarađujemi ​više novca, mogao sam da kupim više droge. Ništa mi nije bilo teško prihvatiti dok nisam postao poznat. Eksperimentisao sam. Nisam našao lek po svom ukusu. Tada ste išli na turneju i ljudi su vam samo davali besplatne droge. A onda je jednostavno postalo sve tako da mi se previše sviđa sve to sranje i nisam znao kako da prestanem.

Iako je Emimen neko vreme mogao da smanji svoju zavisnost, ona je dosegla najvišu tačku u periodu između albuma “The Marshall Mathers LP” iz 2000. i albuma “Encore” iz 2004. godine, kada je ovaj slavni američki reper uzimao mešavinu Vicodina, Valiuma i alkohola , kao i Ambien pre nastupa.

BURA OKO ULASKA EMINEMA U R’N’R HALL OF FAME, OGLASIO SE IZVRŠNI DIREKTOR: NJEGOVA MUZIKA JE PODJEDNAKO “TEŠKA” KAO I METAL…

Iz tog perioda je prepričao jednu priču, kada je nastupao za BET’s 106 & Park s 50 Centom i G-Unitom i posle toga dao intervju.

– Tada su kočnice počele da popuštaju. Jedna od voditeljkia je razgovarala sa mnom i nisam mogao da razumem ni reč. 50 Cent je morao da me pokriva ​​i odgovara na svako pitanje. Ako sada pogledate taj intervju, možete to da primetite. Tada su svi oko mene znali: ‘On je sjeb… Nešto nije u redu s njim’.

Eminem/Photo: facebook@eminem

Eminem je objasnio kako je njegov najteži period koriščenja droge i zavisnosti trajalo oko pet godina.

– Činilo mi se kao da je prošlo mnogo vremena dok se to događalo, ali kad se sada osvrnem na to, nije prošlo toliko vremena da moj problem eksplodira kao što se dogodilo.

VEROVALI ILI NE.. PRVI IZBOR ZA GLAVNU ULOGU U FILMU “MAD MAX: FURY ROAD” BIO JE – EMINEM. EVO ŠTA GA JE SPREČILO U TOME…

Njegova zloupotreba raznih supstanci eskalirala je posle smrti njegovog dobrog prijatelja i kolege iz benda D12 Prufa 2006. godine, kada je rekao da je njegova zavisnost otišla nebu pod oblake. Iz tog perioda je ispričao kako je nedugo posle Prufove smrti pao u kupatilu i probudio se u bolnici s cevčicama u sebi, nesposoban da govori ili razumei šta se dogodilo.

– Upravo pošto je Proof umro, bio sam sam u svojoj kući, samo sam ležao u krevetu i nisam mogao da se pomerim i samo sam buljio u ventilator na plafonu. I jednostavno sam nastavio da uzimam još tableta. Doslovno nisam mogao da hodam dva dana kad se to dogodilo i na kraju je moja upotreba droga jeb… porasla. Imao sam jeb… 10 dilera droge u jednom trenutku od kojih sam dobijao svoja sranja. Uzimao sam do 80 valiuma na noć, što je stvarno puno. Ne znam kako sam, došavola, još uvek živ. Otupeo sam sam od sebe.

EMINEM UŠAO U ISTORIJU… ALBUM “THE SLIM SHADY LP” JE NJEGOV 11. PO REDU KOJI JE NA SPOTIFY STIGAO DO MILIJARDU STREAMOVA

Eminem je konačno hospitalizovan u decembru 2007. posle predoziranja metadonom, a lekari su mu rekli da je progutao ekvivalent četiri kesice heroina. Sledeće godine se otreznio. U nedavnom intervjuu za podcast menadžera Pola Rosenberga, govorio je o tome da je morao ponovo da uči da repuje posle predoziranja.

– Sećam se kad sam se prvi put otreznio i sva sranja su mi bila van sistema, sećam se da sam jednostavno bio, kao, jako srećan i sve mi je opet bilo jeb… novo – rekao je o radu na svom albumu “Relapse” iz 2009. godine. – Bio je to prvi album i prvi na čijem snimanju je bilo zabavno posle dugo vremena. Bilo je to kao da sam se prvi put ponovno počeo da se zabavljam uz muziku i ponovo učio da repujem. Sećao sam se celog tog procesa, ali trebalo je dugo vremena da moj mozak ponovno počne da funkcioniše.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime