Emilija Klark jednom za svagda rešila misteriju šoljice za kafu u “Game of Thrones”: Kriv je – “Metallica tribute band”

0
300
Oglasi
Emilija Klark/YouTube printscreen
Emilija Klark/YouTube printscreen

Skoro da je nemoguće poverovati: “The Last of the Starks” četvrta epizoda u osmoj i poslednjoj sezoni “Igre prestola”, emitovane je pre nešto više od dve godine. Osećaj je da je prošlo mnogo više, ali jedna stvar iz te epizode je do danas ostala nerazjašnjena.

Naime, tokom scene “potukli smo Vojsku mrtvih i ubili Noćnog kralja, sada se svi opijaju i divljaju”, šolja kafe vidi se na stolu za kojim sedi Deneris Tagarjen. Šolja (ne iz Starbucksa) je na kraju uklonjena iz epizode i jedan od producenata serije zvanično je dao izjavu o tome šta se dogodilo, ali ne pre nego što je scena pretvorena u mim i počele da pljušte optužbe ko je stvarno kriv.

OTKRIVENA I POSLEDNJA TAJNA “IGRE PRESTOLA”… DA LI JE ČUVENA ŠOLJICA KAFE BILA POČETNIČKA GREŠKA ILI LUKAVA NAMERA, I KAKVE SVE TO VEZE IMA SA PERSIJSKIM TEPIHOM

Sofi Tarner (Sansa) prvo je osudila Emiliju Klark (Deneris) zbog toga što nije uklonila šolju pre nego što je uprla prstom u Kit Harington (obično je kriv Džon Snou), dok su fanovi “Thronesa” verovali da je Tarner kriva. Emilija Klark je kasnije u šali tvrdila da je Konlet Hil (Varis) zaslužio da bude prozvan zbog toga, ali je on negirao krivicu. Pa, ko je ostavio je**nu šolju?

Možda konačno znamo odgovor.

NAUČNO ISTRAŽIVANJE OBJASNILO EUFORIJU… KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO SU SVI ODLEPILI ZA “GAME OF THRONES”

U video intervjuu za TheSkimm Emilija Klark je odgovorila na pitanje koji joj je omiljeni jutarnji napitak:

– To nije Starbucks – spojler – odgovorila je. – Ponoviću da ostane zabeleženo: nije bila moja. Gledam u tebe Den Vajs.
Klark proziva producenta D.B. Vajsa, koji se pojavljuje u sceni, zajedno sa koproducentom Dejvidom Beniofom, kao jedan od “dve stotine statista” koji “pomalo liče na Metallica tribute bend”, kako ih je opisala. Dakle, njena teorija je verodostojna. Navikli su da ih krive za stvari koje su se dogodile u osmoj sezoni – šta je još jedna optužba u nizu?

HL/Izvor: uproxx.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime