Elton Džon rasplakao predsednika Amerike…

0
328
Oglasi
Elton Džon/Photo: YouTube screenshot

Američki predsednik Džo Bajden, prva dama Džil Bajden i oko 2.000 obožavalaca u petak su na južnom travnjaku Bele kuće uživali u nastupu muzičke legende i aktiviste Eltona Džona, koji je trenutno na dugoj oproštajnoj turneji po Sjedinjenim Državama.

I’M STILL LANDING… ELTON DŽON PREŽIVEO DRAMU, NJEGOV PRIVATNI AVION PRINUDNO SLETEO ZBOG OZBILJNOG KVARA

Britanska superzvezda je pod otvorenim nebom uz instrumentalnu pratnju izvela je hitove poput “Rocketman”, “Your Song” i “Tiny Dancer”, što je u jednom trenutku Bajdena i rasplakalo.

– Kao i brojni drugi Amerikanci, naša porodica voli njegovu muziku – rekao je Bajden predstavljajući pevača.

– Može se reći da je muzika Eltona Džona promenila naše živote – dodao je.

SAD JE I DEFINITIVNO DEO BRITANSKE ISTORIJE… ELTON DŽON PRIMIO KRALJEVSKI ORDEN ČASTI OD PRINCA ČARLSA U ZAMKU VINDZOR

Džon, koji je odbio da nastupi na inauguraciji bivšeg predsednika Donalda Trampa, pristao je da nastupi za Bajdene. On je jedna od nekolicine slavnih zvezda koje su se nakon nekoliko godina odsustva vratile u Belu kuću.

Njegov nastup bio je deo proslave u čast ljudima koje je Bela kuća nazvala svakodnevnim herojima: medicinskim sestrama, radnicima hitne pomoći, učiteljima, LGBTQ+ zagovornicima i aktivistima.

ELTON DŽON RASPLAKAO DŽEJMSA HETFILDA OVOM REČENICOM: “NOTHING ELSE MATTERS” JE JEDNA OD NAJBOLJIH PESAMA SVIH VREMENA

Džon je rekao da je nastup u Beloj kući “šlag na torti” karijere tokom koje je dobio priliku da nastupi u predivnim dvoranama širom sveta. U pauzama između pesama govorio je o svojoj borbi protiv HIV-a/AIDS-a i pohvalio bivšeg predsednika Džordža Buša, republikanca, za napore koje je uložio u borbu protiv AIDS-a u Africi pomoću Programa hitnog plana predsednika SAD za pomoć obolelima od AIDS-a (PEPFAR).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime