I’m Still Landing… Elton Džon preživeo dramu, njegov privatni avion prinudno sleteo zbog ozbiljnog kvara

0
38
Elton Džon/Photo: facebook@elthonjohn
Elton Džon/Photo: facebook@elthonjohn

Muzičar Elton Džon našao se u životnoj opasnosti kada se njegov privatni avion pokvario usred leta, te je pilot morao da izvede prinudno sletanje, a na aeodromu su se okupili vatrogasci i hitna pomoć.

Privatni avion kojim je Elton Džon putovao na nastup pokvario se tokom leta, na visini od 10.000 stopa, a uzrok nevolje je bio kvar na hidraulici. Avion vredan 66 miliona funti poleteo je sa aerodoroma u Engleskoj i krenuo u Njujork, jer je Elton Džon imao zakazan koncert u Americi. Posle samo sat vremena putovanja, odjednom su otkrili kvar na hidraulici, pa je pilot morao da se okrene i vrati ka obali južne Irske, koja je bila najbliže mesto za sletanje.

ELTON DŽON RASPLAKAO DŽEJMSA HETFILDA OVOM REČENICOM: “NOTHING ELSE MATTERS” JE JEDNA OD NAJBOLJIH PESAMA SVIH VREMENA

Pilot je javio kontroli vazdušnog saobraćaja da će izvršiti prinudno sletanje, ali je i tu bilo teškoća, budući da dva puta nisu uspeli da slete na aerodrom zbog vetra.

BRITANSKI DVOR HTEO DA ZABRANI ELTONU DŽONU DA PEVA “CANDLE IN THE WIND” NA SAHRANI PRINCEZE DAJANE… ZAMENA VEĆ BILA SPREMNA

Ekipa hitne pomoći i vatrogasci sačekali su Eltona i njegovu ekipu na aerodromu Farnborou u Hempširu, a Filip Tomson koji se našao na licu mesta objasnio je kako je izgledala ova dramatična situacija.

– Avion je bio pod jakim udarima vetra i nije mogao da sleti. Spuštao se, ali je pilot odustao kada je shvatio da će udariti u pistu, pa se ponovo vinuo u vazduh. Vetar je ljuljao avion sa jedne na drugu stranu, a kada je iz trećeg puta uspeo da sleti, svi smo osetili olakšanje – rekao je očevidac, prenose strani mediji.

Iako je bio veoma potresen, Elton Džon je samo nekoliko sati kasnije seo u avion na komercijalanom letu za Njujork, kako ne bi zakasnio na koncert koji je zakazan u Medison Skver Gardenu.

HL/Izvor: nme.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime