Džoni Dep osudio “cancel” kulturu: Ovo se otrglo kontroli, niko nije bezbedan…

0
280
Oglasi
dDžoni Dep/Photo: facebook@JohhnyDepp officiall cover
dDžoni Dep/Photo: facebook@JohhnyDepp officiall cover

Džoni Dep osudio je “cancel” kulturu, koju je uporedio sa zagađenim vazduhom i strahuje da “niko nije bezbedan” od toga.

Glumac je već dugo u sukobu sa bivšom suprugom Amber Hard, nakon što je prošle godine izgubio sudski postupak za klevetu protiv lista “San” zbog teksta koji ga je okarakterisao kao “čoveka koji bije žene”.

Dep se u sredu pojavio na filmskom festivalu u San Sebastijanu u Španiji, gde je trebalo da primi počasnu nagradu “Donostia”.

KO O ČEMU, ŽENE O DŽONIJU DEPU… PROTEST REDITELJKI ZBOG NAGRADA KOJE MU DAJU EVROPSKI FILMSKI FESTIVALI

Kako objavljuje Deadline, glumac je govorio kako se javno mnjenje okrenulo protiv njega u svetlu sudskog spora.

– To se može posmatrati kao događaj u istoriji koji je trajao koliko god dugo, ova kultura poništavanja, ova trenutna žurba sa presudom zasnovanom ni na čemu zapravo je zagađen vazduh – rekao je Dep.

– Sada se otrglo kontroli tako da vam mogu obećati da niko nije bezbedan. Nijedan od vas. Niko nije bezbedan. Potrebna je jedna rečenica i nema više tla, tepih je povučen – rekao je on i dodao:

– To se nije dogodilo samo meni, to se dogodilo mnogim ljudima. Ovakve stvari su se dešavale ženama, muškarcima. Deca su patila od raznih vrsta neprijatnosti. Nažalost, u određenom trenutku počinju da misle da je to normalno. Ili da su to zaista oni. Ali nisu.

UBIĆE KAPETANA DŽEKA? “PIRATE S KARIBA” ČEKA TRAGEDIJA… DISNEY ODLUČIO DA “UKINE” LIK DŽONIJA DEPA

Dep je tada pozvao javnost da “ustane” protiv ove “cancel” kulture jer se “nekome koga volite” može desiti da se suoči sa besom “kulture poništavanja”.

Johnny DeppPhotocall Johnny Depp (Premio Donostia) – 2021
sansebastianfestival
#JohnnyDepp attending the photocall for Donostia Award – 69th in San Sebastian Film Festival

#sansebastianfilmfestival #donastiasansebastian
#69SSIFF

Posted by Depp Lovers on Wednesday, 22 September 2021

Holivudska zvezda kasnije je izrazila “zabrinutost da će njegovo prisustvo na festivalu uvrediti ljude, ali da ne želi da uvredi nikoga”. Rečeno je da se zahvalio organizatorima na “neprestanoj podršci”.

Zatim je insistirao: – Nisam ništa radio, samo snimam filmove.

ZVEZDA SERIJE “BREAKING BAD” OSUDIO “CANCEL CULTURE” MANIJU… LJUDI GREŠE, TREBA LI DA IH SPALIMO ILI DA IM OPROSTIMO?

Izgledalo je da je Dep raspoložen na festivalu dok šalje poljupce, pobednički diže pesnicu pozdravljajući publiku dok je prihvatao svoju nagradu.

U avgustu je sudija doneo odluku da će glumcu biti dozvoljeno da se sudi za klevetu uprkos tome što je izgubio na prvom ročištu. Sud je odlučio da prvi ishod ne bi trebalo da poremeti njegov drugi slučaj protiv bivše supruge Herd, koji bi trebalo da se održi u Virdžiniji sledeće godine.

Dep je tužio Amber Hard (35) zbog objave The Washington Posta iz 2018. godine u kojoj je rekla: – Postala sam javna ličnost koja predstavlja nasilje u porodici i osetila sam svu srdžbu naše kulture prema ženama koje govore.

premio Donostia 2021

“We love you. We believe you.” ????????❤❤

Proud of him ????

#JohnnyDepp at San Sebastian Film Festival
#PremioDonostia #SSIFF

Posted by Depp Lovers on Wednesday, 22 September 2021

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime