Home»Film»Ubiće kapetana Džeka? “Pirate s Kariba” čeka tragedija… Disney odlučio da “ukine” lik Džonija Depa

Ubiće kapetana Džeka? “Pirate s Kariba” čeka tragedija… Disney odlučio da “ukine” lik Džonija Depa

4
Shares
Pinterest Google+
Pirati s Kariba/Photo: YouTube printscreen
Pirati s Kariba/Photo: YouTube printscreen

Zvezda “Pirata s Kariba” Džoni Dep već je izbačen iz filma “Fantastične zveri”, ali sada je veliko pitanje da li će i Disney “ubiti” kapetana Džeka Speroua pre objavljivanja novog nastavka čuvene franšize?

Depova karijera se u poslednjih nekoliko meseci nasukala na poražavajući način. Njegov medijski bombastični raskol sa suprugom Amber Hard zasenjen je optužbama za porodično nasilje. Kad je tužio  The Sun jer su ga nazivali “čovekom kuji tuče žene”, holivudski moćnici pomno su pratili situaciju. Kada je početkom meseca izgubio spor, brzo je usledio njegov izlazak iz franšize “Fantastične zveri”. Da li će se isto dogoditi i s “Piratima s Kariba”?

Progovorio Džoni Dep: Od uloge sam odustao, od istine nisam

Legendarni holivudski producent Džeri Brukhajmer od početka je upravljao franšizom, a navodno se bori za svog glavnog lika.

Pirati sa Kariba/Promo
Pirati sa Kariba/Promo

Međutim, Disney je očigledno spreman da odmah pustiti Depa niz vodu – dok mu istovremeno pragmatično ostavlja način da se vrati ako mu se jednog dana vrate reputacija i značaj na blagajnama.

Džoni Dep ponovo obukao odelo kapetana Džeka Speroua… i zabavljao mališane u bolnici

Novi izveštaji kažu: “Franšiza “Pirata” otpisaće Depa uz objašnjenje  da je Sperou umro “van ekrana”, ali sve dok ne vidite telo… možda bi mogao da se vrati nekad u budućnosti”.

Vest slijedi nakon izveštaja da će Dep i dalje primati punu platu od trećeg filma “Fantastične zveri”, iako je jedva radio na njemu. Ipak, Warner Bros. biće na udaru jer je od početka snimanja 20. septembra u Londonu on snimio samo jednu scenu.

– Kao i mnoge zvezde s A liste, Dep ima takozvani ugovor “pey-or-play”, koji zahteva da mu se u potpunosti nadoknadi bez obzira na to da li je film snimljen ili nije, pa čak i ako je prepravljen – kažu iz produkcije.

A možda ipak da ga kamenujemo…? Džonija Depa čeka sudbina Kevina Spesija. Zbog presude izgubio ulogu u filmu “Fantastične zveri” i to je tek početak

Budući da je Depov lik, Geler Grindelvald, još uvek živ i vrlo važan za franšizu, uloga će svakako morati da bude preoblikovana. Uostalom, već ga je igrao Kolin Farel u prvom filmu pre nego što je skinuo svoju masku i postao Depov lik. Kad ej reč o Depovom honoraru, priča se  da iznosi najmanje deset miliona dolara.

HL/Izvor: express.co.uk

Previous post

Kažu da "nije baš neki gitarista"... Ovih 6 gitarskih bravura Nila Janga govore sasvim suprotno

Next post

Wood RS i njegov "Pogled sa šanka" na 50 godina čistog rokenrola... Izložba fotografija u RTS klubu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *