Džoni Dep dobio prvu ulogu posle optužbi za zlostavljanje… igraće – razvratnog francuskog kralja

0
343
Oglasi
Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen
Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen

Džoni Dep je možda i dalje persona non grata u Holivudu, ali se čini da zvezdi “Pirata sa Kariba” Evropa nije okrenula leđa i ovog leta priznati glumac trebalo bi da snima film o francuskom kontroverznom kralju Luju XV, piše Variety.

DRASTIČNE MERE… NETFLIX OBRISAO FILMOVE U KOJIMA GLUMI DŽONI DEP

Nakon optužbi za nasilje u porodici koje je njegova bivša supruga Amber Herd iznela protiv njega, ovaj američki glumac je izgubio uloge u nastavcima popularnih franšiza, a poslednji film koji je snimio bilo je potresno ostvarenje “Minamata”.

PIRATI S KARIBA… KAKO JE USTVARI DŽONI DEP NAGOVORIO POLA MAKARTIJA DA GLUMI U ČUVENOJ FRANŠIZI

U najavljenoj drami epohe, Dep bi trebalo da igra kralja Luja XV (1710-1774), koji je bio jedan od vladara koji su najduže vladali Francuskom, u početku omiljen u narodu toliko da je dobio nadimak “ljubimac”, da bi život okončao kao nepopularni kralj, optužen za rasipništvo, korupciju i razvrat.

PETICIJA ZA POVRATAK DŽONIJA DEPA U “PIRATE S KARIBA” BLIŽI SE CILJU OD 1.000.000 POTPISA… DISNEY NE POPUŠTA, MARGO ROBI JE “NOVI DŽEK SPEROU”

Snimanje filma bi trebalo da počne na leto i tokom tri meseca planirano je da filmska ekipa radi na prepoznatljivim lokacijama u Parizu, između ostalog i u šalati Versaj.

Iza ovog projekta stoji francuska scenaristkinja, rediteljka i glumica Maiven. Sa krimi dramom “Polisse” (2011), osvojila je Nagradu žirija u Kanu, potom dobila 13 nominacija za nagradu “Cezar”, a onda se i sa sledećim ostvarenjima “Moj kralj” (Mon roi) i “DNK” (ADN), nadmetala, takođe, na Kroazeti.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime