Džo Stramer je do kraja verovao da će okupiti The Clash

0
422
Džo Stramer/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Udovica Džoa Stramera, Lusinda Tejt, otkrila je da se pokojna pank legenda nadala da će reformisati The Clash za nastup 2003. godine, samo nekoliko meseci pre njegove neočekivane smrti.

Neposredno pre nego što je Stramer umro od srčanog udara u decembru 2002. godine, The Clash su najavljeni za prijem u klasu Rokenrol kuće slavnih 2003. godine.

Džo Stramer je svojevremeno režirao bizarni punk-noir gangsterski film… Pogledajte i pokušajte da provalite o čemu se radi

Pre potencijalnog okupljanja, Stramer i njegov kolega iz The Clash Mik Džons su nastupili na dobrotvornom koncertu u Londonu

– Džo je definitivno želeo da The Clash svira u Rokenrol kući slavnih – rekla je Lusinda Tejt za Consequence.

Ona je, međutim, priznala da nikakvi planovi nisu bili formalizovani u okviru samog benda, pri čemu je Stramer očigledno jasno stavio do znanja Tejt da postoji želja za ponovno okupljanje The Clash.

Ukleta pesma… Snimili su je zajedno Džoni Keš i Džo Stramer. Manje od godinu dana kasnije, bili su mrtvi

– Ali u isto vreme, bio je veoma ponosan na (svoj tadašnji bend) The Mescaleros. I zaista je bio na putu sa svojim pisanjem i svojom kreativnošću sa The Mescalerosima. I ne mislim da mu je nužno bilo na umu da The Clash ponovo okupi (dugoročno), ako znate na šta mislim. Znam da je to definitivno želeo da uradi za Kuću slavnih. Bio je tako počastvovan. To mu je značilo ceo svet – navela je Lusinda Tejt, prenosi NME.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime