Dženifer Aniston i dalje u šoku posle okupljanja “Prijatelja”: Vreme nas je pregazilo… bilo je to brutalno “spuštanje”

0
607
Oglasi
Dženifer Aniston/Photo: screenshot
Dženifer Aniston/Photo: screenshot

Glumica Dženifer Aniston otkrila je kako joj ponovno okupljanje sa ekipom serije “Prijatelji” posle 17 godina nije bilo lako.

SVE SE ISPLATILO… EVO KAKO SU “PRIJATELJI” NAPRAVILI VIŠE OD 1,4 MILIJARDE DOLARA, A KOLIKO SU ZARADILI GLUMCI

U razgovoru za Literally! ona je ispričala da joj je bilo teško da se vrati na isto mesto, sa istim ljudima, posle toliko vremena koje ih je u jednom trenutku gotovo i u potpunosti razdvojilo.

– Nismo očekivali da će tako da nas spusti sve to. Pomisliš prvo kako će sve biti odlično, kako nema šta da pođe naopako, kako će to biti kao putovanje kroz vreme. Onda, kad smo videli da je, pre svega, set odrađen iznova i do najsitnijih detalja, malo je reći da je bolelo. Bilo je brutalno – rekla je glumica.

NOVI “PRIJATELJI” VEĆ NA METI ZBOG RASIZMA… “PROŠLO JE 17 GODINA, A VI JOŠ UVEK NISTE STEKLI NIJEDNOG CRNOG PRIJATELJA?”

Ona je istakla da se cela ekipa mnogo promenila.

– Prošlo je 17 godina i, za to vreme, mnogo šta se desilo u našim životima. Kada je serija završena, mi smo bili puni neke nade, život je tek bio pred nama. Teško nam je bilo samo zato što se rastajemo, što se nećemo viđati svaki dan i što nećemo zajedno raditi ono što volimo. Ponovni sastanak tamo, probudio je neku nostalgiju, melanholiju, bilo je dosta suza. U jednom periodu smo bili totalno razdvojeni i onda smo se vratili. Vreme nas je pregazilo. Zato je bilo brutalno. Dejvid se držao, da, ali situacija je slomila Leblanka, koji je uvek bio kao od kamena. On nam je svima uvek bio kao stariji brat, ali ovo mu je baš teško palo – rekla je Dženifer.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime