Duo Short Reports ima novi singl – “Nisam”, prvi na srpskom jeziku

0
272
Short Reports/Photo David Stojanovic - Headroom Art Studio
Oglasi

“Nisam” je prvi singl alternativnog dua Short Reports na srpskom jeziku, u kome talentovani dvojac kombinuje noiz i pank sa primesama art roka.

Koncizne reči pesme, pomalo apstraktni paterni bubnjeva sa uvrnutim rifovima čine glavne primese ove numere koja najavljuje predstojeći EP.

Istina je… Short Reports ima novi video singl “Lie”

Pesma “Nisam” je prvi singl sa novog izdanja novosadskog dua Short Reports. Posle nepune dve godine od izdavanja debi albuma “Cats VS Dogs” i više od 70 koncerata po regionu i Evropi, duo je spremio dva nova izdanja, EP na srpskom jeziku i LP na engleskom jeziku koji se nalaze u procesu snimanja i miksanja.

Short Reports/Photo:- Dejan Lalic

Ovaj put u saradnji sa izdavačkom kućom Kontra, “Nisam” je prva pesma koju je duo napisao na srpskom jeziku, gde glavni vokal preuzima Nikolete, bubnjarka benda, i koji najavljuje budući EP.

Novosadski alternativni duo Short Reports objavio spot za pesmu “Goodbye”

Snimana u Beogradu u studiju Down There (snimatelj Uroš Milkić) i producirana u Čikagu, USA od strane Nikole Dokića, pesma "Nisam" govori o preispitivanju sebe i svih svojih uloga u životu. Spot koji potpisuje Vukašin Živaljević sniman je u studiju Zebra u Novom Sadu tokom leta 2023. godine.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime