Depeche Mode objavili dve verzije singla “My Favourite Stranger”… koja vam se više sviđa?

0
155
Depeche Mode, Menart promo
Oglasi

Depeche Mode su objavili dva vrlo upadljiva ali veoma različita vizuelna aspekta njihovog novog singla “My Favourite Stranger”, još jedne poslastice sa albuma “Memento Mori” (Columbia Records).

Kad anđeli umiru… Depeche Mode objavili mračan spot za još mračniju pesmu “Wagging Tongue”

Prvi je zvaničan spot koji je režirao njihov višedecenijski prijatelj, fotograf, scenograf, redirelj i bibliograf, Anton Korbijn. Pulsirajući zlokobni osećaj koji stvara priča razvija se do neugodnih ali istovremeno primamljivih nivoa uznemirenosti do koje nas dovodi zagonetna figura sa iznenađujućom tajnom.

Drugi vizuelni aspekt ove pesme ogleda se u “My Favourite Stranger (Vinegar Hill Sessions)”, trećeg dela serije intimnih i esencijalnih aranžmana numera sa albuma “Memento Mori” koje su snimljene uživo u ogoljenim aranžmanima, u bruklinskim Vinegar Hill studijima.

Na koncertnom frontu, započeo je treći deo svetske Memento Mori turneje koji se, posle trostrukog koncerta u Meksiko Sitiju na stadionu Foro Sol (prima 60.000 ljudi), seli u Severnu Ameriku, da bi danas bio održan prvi od planiranih koncerata, u Ostinu, Teksas. Posle rasprodatog prolećnog nastupa opisanog kao “veče koje prkosi smrti” (Los Angeles Times) i “prelepa, životna izložba koji i posle 43 godine ima još toga da ponudi” (Chicago Sunday Times), druga turneja po Americi obići će arene širom kontinenta, da bi se završila u Los Anđelesu, polovinom decembra.

Depeche Mode objavili novi album, Dejv Gan kaže da je to “jedna od najtežih ploča” koje su ikada napravili…

Memento Mori turneju do sada je gledalo više od 2 miliona ljudu, a zbog velike potražnje, ona je produžena i na 2024. godinu. Neizbrisiva inspiracija obožavaocima, kritičarima i umetnicima, Depeche Mode nastavlja da napreduje, a album i turneja Memento Mori predstavlja otvaranje najnovijeg poglavlja neprevaziđenog i kontinuiranog nasleđa.

Preostale datume “Memento Mori” turneje pogledajte na ovom linku. Najbliže beogradu Depeche mode biće u Zagrebu 23. jula 2024. i Budimpešti 28. jula 2024.

Pogledajte oba spota i recite nam… koji vam se više dopada.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime