Drumelody zbog bolesti odložio nastup u Beogradu

0
246
Oglasi
dRUMELODY/ Photo: Promo
dRUMELODY/ Photo: Promo

Zbog neočekivane bolesti i pozitivnog testa na kovid, Drumelody se ovom prilikom izvinjava svim svojim prijateljima iz Beograda koji su se radovali velikom nastupu u Poletu, 4. februara, koji će zbog bolesti biti odložen.

Ipak ljubitelji kvalitetnog zvuka neće ostati razočarani, jer je Drumelody upravo pripremio speciijalni novi set “Like a Danger” sa uvodnim novim singlom “Jack O Boy” koji se na prvo slušanje dopao ljubiteljima tvrđeg zvuka.

“Jack O Boy” dobio je i svoj spot i to sasvim spontano, prema rečima umetnika Drumelodyja:

– Montiran je spontano, upravo od sirovih snimaka koji su mu prijatelji poslali sa Blart festa na kom je nastupao. Prvo izvođenje trake dogodilo se na Blart Festu u Banja Luci, kada je Drumelody imao svirku i humanitarnu izložbu strip naslovnica autorakih stripova na kojima je radio. Istovremeno je puštana i projekcija njegovih art animiranih filmova i panel gde je razgovarano o našem inspirativnom okruženju.

Publici se na prvo slušanje momentalno dopala traka “Jack O Boy” koja doslvno vodi na dance floor, a po reakciji reklo bi se da imamo novi hit u regionu elektronske muzike. Do druženja i nastupa u Beogradu slušamo “Jack o Boy” i pripremamo se za žurku dobrog vajba i kvalitetnog zvuka.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime