Doživite osam minuta žestokog Orgazma

0
222
Oglasi
Photo: Facebook @el.orgazam
Photo: Facebook @el.orgazam

Kultni rok bend Električni orgazam objavio je novi singl i spot “Istok, zapad, sever, jug”, pred koncert koji će održati 23. decembra u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

– Ovo je verovatno naš najduži singl u karijeri, sa skoro osam minuta trajanja. Delovi teksta su inspirisani budističkim učenjem, koje proučavam zadnjih godina. Posle dugo vremena ponovo smo koristili trubu u nekoj našoj pesmi, svira je Miloš Nikolić – kaže frontmen Srđan Gojković-Gile.

Photo: Facebook @el.orgazam
Photo: Facebook @el.orgazam

“Istok, zapad, sever, jug” je treći najavni singl i spot novog albuma Električnog orgazma “Gde smo sad?”, koji bi trebao da se pojavi sledeće godine. Produkciju singla je radio stari saradnik benda Toni Jurij iz Slovenije, a kao i u slučaju prethodnih “Bio sam loš” i “Kamerom snimam sve”, novi spot je delo Vladimira Jakšića-Muse.

Električni orgazam 23. decembra u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda proslavlja 30 godina od izlaska “Distorzije”, a na koncertu će pored svih 11 pesama sa tog kultnog albuma izvesti i velike hitove iz svih delova karijere.

Prepun hitova kakvi su “Debela devojka”, “Ja sam težak kao konj”, “Ne postojim”, “Kapetan Esid”… “Distorzija” (1986, Jugoton) važi za jedan od najboljih jugoslovenskih rok albuma, i spada među najuspešnije u dugoj karijeri Električnog orgazma.

Ulaznica za beogradski koncert Električnog orgazma 23. decembra košta u pretprodaji 1.200 dinara, preko mreže Evenetim. Od 1. decembra koštaće 1.500 dinara, a na dan koncerta 1.700 dinara.

DISTORZIJA ORGAZMA – TURNEJA POVODOM 30 GODINA OD KULTNOG ALBUMA

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime