Lovefest nominovan za najbolji regionalni festival

0
221
Photo: Promo
Oglasi

Samo mesec dana pošto je Lovefest nominovan za najbolji evropski festival usledila je još jedna nominacija i to iz Hrvatske. Srpski festival, koji je ove godine proslavio 10 godina postojanja ovog puta je u trci za najbolji regionalni festival i nagradu “Ambasador”. 

Ambasador je prva hrvatska dodela nagrada akterima elektronske scene, koju dodeljuje portal klubskascena.hr. U kategoriji najboljih festivala iz regiona Lovefest se našao sa još pet velikih muzičkih događaja iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Ko će poneti titulu najboljeg festivala u regionu odlučiće glasovi publike, a glasanje je otvoreno i traje do 6. novembra, dok će svečana dodela nagrada biti održana u Zagrebu 15. novembra. Ukoliko želite da i ovog puta podržite Lovefest to možete da uradite tako što ćete glasati ovde.

Da podsetimo, Lovefest je ove godine proslavio 10 godina postojanja, a tokom jedne decenije festival je od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih muzičkih događaja u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 80.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike.

Photo: Promo
Photo: Promo

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime