Divlje jagode 25. aprila u MTS dvorani… Zele obećava žestoku svirku i zanimljive goste

0
169
Divlje jagode, MTS dvorana
Divlje jagode, MTS dvorana/ Photo: AleX
Oglasi

Posle koncerta u MTS dvorani 2022. godine, legendarni sastav Divlje jagode najavljuje novi nastup na istom mestu u četvrtak, 25. aprila. Povod je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva “13“.

Četiri singla sa albuma “13“ su dobro poznata publici, a pesme “Plave noći“ i “Vanila i znoj“ su već uveliko na koncertnom repertoaru benda.

Frontmen Divljih jagoda, Zele Lipovača, obećava žestok koncert sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje i “par extra zanimljivih gostiju“.

Zele Lipovača, 8. 10. 2022. MTS dvorana
Divlje jagode, MTS dvorana/ Photo: AleX

Trenutno je aktuelan i koncertni album “Live in Beograd“, snimljen upravo u MTS dvorani 8.oktobra 2022. godine, koji je ujedno prvo kooncertno izdanje u karijeri Jagoda dugoj 45 godina.

Divlje jagode objavile prvi koncertni album u karijeri “Live in Beograd”…

I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se “toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika“.

Ulaznice kupljene za 13. oktobar 2023. neće važiti. Iste možete vratiti i kupiti za novi datum na sajtu i blagajni MTS dvorane.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime