Divlje jagode objavile prvi koncertni album u karijeri “Live in Beograd”…

0
326
Divlje jagode, MTS dvorana
Divlje jagode, MTS dvorana/ Photo: AleX
Oglasi

Grupa Divlje jagode gitariste Seada Zeleta Lipovače objavila je svoj prvi zvanični koncertni album u karijeri “Live in Beograd”, saopštila je diskografska kuća Croatia rekords.

Govoreći o dvostrukom CD, blurej i vinilnom albumu, snimljenom prošle jeseni u beogradskoj Mts dvorani, gde je bend slavio 45 godina postojanja, Lipovača je rekao da je to izdanje koje su “čekali sve ove godine”.

Divlje Jagode objavljuju album “Live in Beograd”, Zele priznaje: Kriv sam…

Prema njegovim rečima, nakon “Live in Beograd” biće i poslednjem “muzičkom laiku biti potpuno jasno da Divlje jagode podjednako pripadaju Balkanu kao i Zapadu”.

– Mi smo na koncertu poklonili publici, u pravom smislu toga izraza, doslovno zadnji atom snage, uložili smo sve što smo znali i što smo mogli. Publika je zauzvrat, ne štedeći se niti jednoga trenutka, dokazala da su im Jagode u srcu – naveo je gitarista.

“Kreni kišo”… Divlje jagode objavile novi video singl sa predstojećeg izdanja

“Live In Beograd” donosi 30 pesama, među kojima su “Jedina moja”, “Autostop”, “Kap po kap”, “Zauvijek tvoj”, “Motori” i “Šejla”, a bendu su gostovali i njihov nekadašnji pevač Mladen Vojičić Tifa, kao i pevač Osvajača Zvonko Pantović Čipi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime