“Dina 2” pretpremijerno u Srbiji u CineStaru 28. februara…

0
126
Dina 2/Photo: CineStar / Blitz Film
Oglasi

Pretpremijerno 28.2. publika u Srbiji će doživeti pravi filmski spektakl “Dina: drugi deo”, u okviru CinePremiere eventa u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu (BIG) i Zrenjaninu (BIG).

U ovom spektaklu glavne uloge igraju najpopularnija holivudska glumica mlađe generacije Zendaja i jedan od najtalentovanijih mladih glumaca Timoti Šalame. Najsrećnije posetioce očekuju vredne “Dina” knjige i pokloni iz filma, a uz ulaznicu se na poklon dobija limited edition plakat iz filma (do isteka zaliha).

Kako je knjiga “Dina” inspirisala 5 velikih metal bendova…

Za vrhunski doživljaj na raspolaganju su CineStar formati: 4DX i eXtreme.

Epski naučno–fantastični film, koji se zasniva na romanu “Dina” autora Frenka Herberta, okuplja impozantan glumački ansambl. Osim Šalamea i Zendaje, u filmu se ponovo pojavljuju slavna holivudska imena poput Džoša Brolina, Rebeke Ferguson, Stelana, Šarlote Rempling, Havijera Bardema, a zvezdana su i ona novih likova koje igraju Ostin Batler, Florens Pju, Kristofer Voken i Lea Sedu.

Prvi utisci filmskih kritičara su više nego pozitivni.

“Akcione sekvence su epske i glasne”,izjavila je Vendi Li Zani (The Movie Couple), pa se film “obavezno mora iskusiti u bioskopu”.

“Moja jedina zamerka je da bi film mogao biti i duži. Ne šalim se. Film traje dva sata i četrdeset minuta, a ja bih ga rado gledao i sat više”, zaključuje Stiv Vejntraub (Collider).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime