Dejv Evans je najbolji pevač AC/DC… kaže Dejv Evans

0
212
Dejv Evans/Photo: printscreen
Oglasi

Originalni AC/DC frontmen Dejv Evans nedavno je upitan ko zaslužuje titulu najboljeg AC/DC pevača, i možda nije iznenađujuće, on je izabrao – sebe.

U intervjuu sa Hoseom Luisom Matom Sančezom, Evans je upitan kog AC/DC pevača smatra boljim, Bona Skota ili Brajana Džonsona. Muzičar je odlučio da odabere treću opciju, piše Blabbermouth.

Angus Jang prvi put otkrio šta je Bon Skot stvano mislio o Brajanu Džonsonu… i šta sa tim ima napad slepog creva

– Pa, prvo, Dejve Evans je najbolji, naravno. To sam ja, u redu? Naravno. I većina mojih fanova će vam reći upravo to. Ne izmišljam samo. Posle koncerata, ako dođete na jedan od mojih koncerata, možete sami da odlučite, u redu, ali oni me zovu maestro, što ja volim.

Originalni pevač AC/DC Dejv Evans objavio “Badass Greatest Hits” i pomenuo svoj bivši bend: Posle Malkolmove smrti, to više nije to…

Evans je zatim govorio i o dva druga pevača:

– Oni su potpuno različiti, i ne možete da ih poredite. Ne možete ni mene porediti sa Bonom Skotom ni sa Brajanom Džonsonom. Dakle, to je nepravedno pitanje. Dobićete samo Bon ili Brajan od nekoga ko je pristrasan – rekao je i nastavio:

– Ako ste fan AC/DC, morate da prigrlite ceo bend, jer pre svega, tu je bilo pet članova osnivača, a ja sam jedan od njih. Bez nas, nema AC/DC-a uopšte. Dakle, ako ste obožavatelj AC/DC, onda morate da budete fan čitavog benda. A ako ste pristrasni, onda zapravo niste fan AC/DC. Ako ste obožavalac Bona Skota ili Brajana Džonsona, vi ste obožavalac dela benda. Ali ako kažete da ste fan AC/DC, onda morate da prihvatite ceo bend.

Dogovoreno snimanje biografskog filma o Bonu Skotu, kultnom  pevaču AC/DC, odabran i glavni glumac

Evans je dalje objasnio da ne može biti podele između pevača:

– Bez Bona i Dejva, nema Brajana. Bez Dejva, nema Bona. I to je ceo bend. To moraju da slave svi fanovi i svaki fan koji omalovažava bilo koga od nas ne može sebe da nazove fanom AC/DC i trebalo bi da se stidi.

Izvor: Ultimate Guitar

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime