Da li znate koji su najslušaniji metal bendovi tokom seksa? Evo šta kaže novo istraživanje…

0
846
Deftones/Photo: benjgibbs, wikipedia.org
Oglasi

Novo istraživanje pokazalo je da su Deftones najpopularniji metal bend koji se sluša tokom seksa, a Slipknot i System of a Down su odmah iza njih, na drugom i trećem mestu.

ZipHealth je anketirao više od 1.000 Amerikanaca, a 47 posto ispitanika je reklo da redovno sluša muziku tokom seksa. Uz korišćenje informacija koje su dali ispitanici, ZipHealth je takođe analizirao Spotify playliste s rečima “seks”, “seksati se”, “vođenje ljubavi”, “otkačeno, “BDSM” i “nezaštićeni seks”.

Kvalitet pre svega… Deftones uleteli u biznis s marihuanom

Deftones su broj 1 kada su u pitanju metal izvođači, a sveukupno treći po redu, iza The Weeknda koji je na prvom mestu i Kanje Vesta na drugom.

Zapravo, Deftones su jedina metal ili hard rock grupa u Top 10, pojavljujući se uz druge izvođače kao što su Drejk, Lana Del Rej i Kendrik Lamar.

Šta je to s generacijom Z? Skoro polovina želi – manje seksa u filmovima i serijama

Što se tiče BDSM-a, tu titulu imaju Nine Inch Nails, koji su BDSM izvođači broj 1 i imaju BDSM pesmu broj 1 – “Closer”.

Na svim playlistama najčešće se nalazi “Super Freaky Girl” Niki Minaž, a slede je tri uzastopne pesme The Weeknda.

Studija takođe izveštava:

“Ljudi koji su rekli da su slušali muziku tokom seksa generalno su bili zadovoljniji svojim seksualnim životom i seksali su se češće od onih koji nisu”.

Da li znate šta, zapravo, čini “seksi pesmu”?

A količina vremena pod jorganima zavisi od muzičkog žanra, s hip-hopom koji prednjači s prosečnim trajanjem seksa od 31,5 minuta, dok EDM pruža zvučnu podlogu za najkraće sesije, u proseku od 27,2 minuta. Prema studiji, slušanje muzike takođe smanjuje nervozu.

Kad je već vrelo, nek bude još vrelije… Top lista 10 najseksi muzičkih  video spotova svih vremena

Deftones su trenutno zauzeti radom na novom albumu. Bend trenutno ima dva nastupa u planu, nastup u Lollapaloozi u Čicagu 3. avgusta i jednokratni zajednički koncert s trećim najpopularnijim metal bendom za seksualne aktivnosti – System of a Down, u Golden Gate Parku u San Francisku 17. avgusta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime