The Black Room nas vode u – “Pleasureland”

0
67
The Black Room/Photo: Dalas Records promo
Oglasi

Novi singl riječkog benda The Black Room vodi nas u – “Pleasureland”!

Produciran, sniman i masteriran od strane Mateja Zeca (Let3, studio GIS), snimljen je uživo u kultnom Art kinu Rijeka, a ujedno je najava za predstojeći album “Future Memories” koji izlazi krajem godine.

The Black Room objavili “The Sun & The Moon”… Čekamo album

– Htjeli smo dobiti zvuk čim bliže live koncertu, ali pod “kontroliranim uvjetima” (smeh). Kod snimanja uzivo Definitivno se osjeti razlika kako u emociji tako i u energiji koju se nemoze replicirati u studiu. Uvijek smo htjeli taj live moment pretociti i na snimku, dobiti zvuk najbliži onom koji nam je u glavi i mislim da smo ovdje u tome i uspjeli – kažu iz benda.

The Black Room/Photo: Dalas Records promo

Sam snimak i live video snimljeni su u kultnom Art-kinu Croatia u Rijeci, koje je dugi niz godina svetla tačka nezavisne hrvatske filmske industrije. S jedinistvenim enterijerom u režiji Kristine Barišić, kultno Art kino poznato po svojoj jedinstvenoj estetici i ambijentu, nudi neuporedivu akustiku i atmosferu koja se razlikuje od standardnih dvorana i klubova. Ova legendarna lokacija dala je određenu atmosferu i šarm snimanju, spajajući upečatljive vizuale s vrhunskim zvukom.

The Black Room stvaraju “Future Memories”

Novi singl “Pleasureland” donosi prepoznatljivi zvuk benda, kombinujući trenutke sirove emocije s naglaskom na live izvedbu koja je postala zaštitni znak The Black Rooma. “Pleasureland” je na svim streaming servisima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime