Da li ste znali… Puff Diddy mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno – dok je živ

0
589
Puff Daddy i Sting/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Reper Paf Dedi, koji je tokom karijere nekoliko puta menjao ime, ali je najpoznatiji po ovom pomenutom, žestoko je udaren po džepu, a krivac je njegov kolega iz rokerske branše – Sting.

Naime, u pesmi “I’ll Be Missing You”, koju je reper svojevremeno objavio, koristio je deo numere “Every Breath You Take” – koju je grupa The Police objavila 1983.

Koliko je samo neprijatno bilo Stingu dok je slušao i gledao kako Hose Felisijano “uništava” njegovu legendarnu “Every Breath You Take”

Frontmen čuvene grupe bio je baš Sting, a gostujući u jednom podkastu saopštio je ranije da će dobro naplatiti to što je reper “pozajmio” deo pesme bez dozvole.

– Do kraja života moraće da mi plaća 2.000 dolara dnevno –kazao je tada Sting, a sada se oglasio reper na društvenim mrežama i ispravio kolegu.

“Pet hiljada”, prokomentarisao je reper, verovatno aludirajući na ažuriranu kaznu.

Međutim, kažu da nema zle krvi između ove dve muzičke ikone. Šta je za rapera pet soma dnevno…

USA Today se obratio predstavnicima Stinga i Didija za komentar, ali se oni do sada nisu oglasili.

Sting je govorio o delu pesme koji je prvobitno korišćen bez dozvole u intervjuu za Rolling Stone jo[ 2003. godine, rekavši da je Didijev tim “stavio to u sa strane i tek kasnije se pozabavio legalnošću“.

– Elton Džon mi je rekao: “Moraš da čuješ ovo, postaćeš milioner!“ – rekao je Sting za muzički magazin. – Moja deca imaju fini benefit od toga, a ja i P. Diddy smo još uvek dobri prijatelji.

Diddijeva “Missing You” je pesma posvećena pokojnom reperu Bigiju Smolsu, objavljena je 1997. godine i bila je singl sa Diddijevog debi albuma “No Vay Out”.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime