Divlje Jagode objavljuju album “Live in Beograd”, Zele priznaje: Kriv sam…

0
532
Divlje jagode/ Photo: AleX
Oglasi

U iščekivanju dugo najavljivanog 13. Po redu studijskog albuma, kapetan Zele i njegova posada zvana Divlje jagode odlučili su da prednost daju dvostrukom CD izdanju “Live in Beograd”, što će sigurno biti velika poslastica za sve fanove legendarnog benda, objavila je izdavačka kuća Croatia records.

Ovo izdanje najavljuju live spotom za kultni hit “Let na drugi svijet” koji je prvi put objavljen na albumu “Vatra” iz 1985.

Ono kad švedski heavy speed metal bend svira Divlje Jagode… Enforcer obradili “Let na drugi svijet”

Iako na ZouTube platformi postoji stotine live snimaka njihovih koncerata, ovo je prvo zvanično izdanje jednog koncerta Divljih jagoda na nosaču zvuka.

– Ako tražimo krivca za toliko godina iščekivanja live albuma, taj sam. Moja posvećenost Jagodama, perfekcionizam i traženje uvijek najboljeg mogućeg rješenja dovele su do negativnog rezultata. Kako god bilo, čekanje se isplatilo u pravom smislu riječi i konačno imamo koncertni album koji govori sam za sebe. Sve ono što sam godinama govorio, a što su često neki osporavali moći će se čuti i vidjeti na izdanjima koja će uskoro biti objavljena – rekao je Zele Lipovača, osnivač, autor i gitarista Divljih jagoda.

Sve je snimljeno… 30 pesama sa rođendanskog koncerta Divljih jagoda u MTS dvorani uskoro na live albumu

Osim dvostrukog CD-a koji će svetlo dana ugledati ovog meseca, koncert održan 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu biće objavljen na Blu-rayu i dvostrukom vinilu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime