Da li će Suzan Sarandon biti prva zvezda YouTube filmske produkcije? Da sačekamo “Viper Club”…

0
183
Oglasi
Suzan Sarandon/Photo: YouTube printscreen
Suzan Sarandon/Photo: YouTube printscreen

Već je nekoliko godina prošlo otkako je YouTube ušao u industriju proizvodnje filmskog i serijskog sadržaja. Međutim, većeg uspeha za sada nije bilo, ali sve bi se to moglo promeniti uskoro, kada stigne “Viper Club”.

Reč je o drami sa primesama trilera, u čijem fokusu su jedna medicinska sestra i njen sin. Sin manje, jer njega otmu odmah na početku, negde na novinarskom zadatku u Siriji, pa sav teret ostane na njegovoj majci, koja pokušava da ga izbavi iz ruku otmičara. Nakon što se zakuca u zid od formalnosti i državnih prioriteta, ona traži alternativu za spas sina i pronalazi je u opskurnoj ilegalnoj mreži spasilaca.

Scenario koji su napisali Marjam Kešavarz i Džonatan Mastro zvuči možda malo naivno, ali dovoljno zanimljivo da privuče pažnju.

A kad je već tako, Suzan Sarandon, izabrana da igra glavnu ulogu, teško će tu pažnju pustiti do kraja filma. Možda je baš ona zvezda koju je YouTube čekao da donese popularnost njegovim sadržajima, iako ne nedostaje ni kvalitetne podrške, jer su tu Edi Falko, Met Bomer i Lola Kirk.

Marjam Kešavarz, Amerikanka iranskog porijekla, preuzela je na sebe i režiju, što takođe obećava. Naime, njen prethodni film bio je kontroverzni “Šar’ayet”, koji je, između ostalih, osvojio i nagradu publike na Sundance festivalu.

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime