ŠTA GA JE UHVATILO POD STARE DANE… Pol Makartni pričao o zajedničkoj masturbaciji s Džonom Lenonom

0
142
Oglasi
Pol Makartni/Photo: YouTube pintscreen
Pol Makartni/Photo: YouTube pintscreen

U snimanom razgovoru za GQ, u videu koji možete pogledati ispod teksta, legendarni Pol Makartni se dotakao i različitih grupnih i ostalih seksualnih aktivnosti koje je praktikovao s Beatlesima i Džonom Lenonom.

Ser Pol se u razgovoru prisetio masturbiranja s Lenonom i kako je, između ostalog, “nedolično” ponašanje Beatlesa dodatno zbližilo liverpulski kvartet.

Priče o masturbaciji Beatlesa, Makartni je već izneo u svojoj biografiji objavljenoj 1997. godine, “Many Years From Now”, ali sada je, izvesno, smatrao da nije naodmet to ponoviti.

– Okupljali bi se u Džonovoj kući, nas četvorica, i ponekad bi, umjesto partijanja ili opijanja – ne mogu uopšte da se setim da li bi to bio slučaj kada bismo tamo prespavali ili nešto slično – neko bi se setio da ugasi svetlo, zatim bi neko počeo da masturbira i najednom smo svi masturbirali.

U ekipi gde su bili Lenon, Makartni i tri Lenonova prijatelja, masturbacijske seanse su se vodile nadasve demokratskim angažmanom.

– Neko bi, na primer, uzviknuo “Brižit Bardo!” i onda bi se masturbiralo na nju – objasnio je Makartni. Ističe da je Lenon nekada znao da vikne i “Vinston Čerčil!” kako bi seksualno minirao svoje prijatelje.

– Postoji toliko stvari koje, kada se osvrneš unazad na svoj život, pomisliš, “Jesam li stvarno to uradio?” Ali, bila je to dobra, bezopasna zabava koja nije naudila nikome. Pa ni Brižit Bardo!

Pogledajte kompletan razgovor, koji je s Makartnijem snimio britanski magazin GQ:

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime