Brus Dikinson se opet svađao s fanovima: Prestanite da pušite, ne mogu da dišem…

0
2836
Brus Dikinson, Štark Arena 2022/ Photo: AleX
Oglasi

Brus Dikinson naljutio se na fanove koji su pušili tokom njegovog koncerta 27. aprila u Operi u Braziliji.

Frontmen grupe Iron Maiden, koji je na turneji u znak podrške svom nedavnom solo albumu “The Mandrake Project”, razbesneo se kada je kvalitet vazduha počeo da utiče na njegov nastup.

Brus Dikinson najavio povlačenje: Ja hoću da budem taj koji će da odobri novog pevača grupe Iron Maiden…

– Jebeno ne mogu da dišem. Tanja [O’Kalahan, Brusova basistkinja) ne može da diše – izjavio je pevač, prenosi Blabbermouth.

Metal legenda je potom usmerila pažnju na jednog obožavaoca posebno.

– Ti sa jebenim vape-om tamo Da, to nisi ti, ali, molim te, uradi to napolju, u redu, ako ne možeš da ostaneš pet minuta bez jebene zavisnosti”

Brus Dikinson ljut na fanove Iron Maiden:  Ako dolazite na naše koncerte samo da čujete najveće hitove, ne morate ni da kupujete kartu…

– Izvinjavam se što kašljem. Neki od vas jebeno- nastavio je ljuti Dikinson. – Ne mogu da pevam ako ćeš da pušiš, u redu? Tanja iskašljava dušu, ja kašljem. Moja jebena žena povraća tamo pozadi, u redu, u redu, ali ako želiš da budeš odvratan, u redu? Daješ dobre pare da me čuješ kako jebeno pevam, a ne da odem odavde – rekao je vidno isfrustrirani pevač.

Nakon nastupa, MCA Concerts, promoter koncerta, rekao je brazilskom novinaru Igoru Mirandi da je do incidenta došlo zbog toga što je vejp jednog fana slučajno eksplodirao. Takođe su dodali da biber sprej nije korišćen na koncertu, kao što je Dikinson pomenuo u jednom trenutku.

Brusu Dikinsonu pukao film na koncertu u Grčkoj, pa ispsovao fana: Ti si pi*ka sa je*enom bakljom! Je*i se!

Ovo nije prvi put da pevač opominje svoje fanove. Tokom koncerta Iron Maiden 2022. u Atini, u Grčkoj, Dikinson je obožavaoce nazvao “grčkim pičkama” i “jebenim kurčevima” jer su palili baklje u masi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime