Brusu Dikinsonu pukao film na koncertu u Grčkoj, pa ispsovao fana: Ti si pi*ka sa je*enom bakljom! Je*i se!

0
400
Oglasi
Brus Dikinson, Štark Arena 2022/ Photo: AleX
Brus Dikinson, Štark Arena 2022/ Photo: AleX

Brus Dikinson je osoba koja retko krije svoja osećanja po bilo kom pitanju. Pa tako frontmen benda Iron Maiden nije oklevao da isproziva fana na koncertu benda 16. jula u Grčkoj.

Koncert, koji je održan na Olimpijskom stadionu u Atini, bio je jedna od stanica na epskoj turneji “Legacy of the Beast”, koja je počela ranije ovog leta posle trogodišnje pauze (koju je Iron Maiden iskoristio za snimanje i objavljivanje 17. po redu albuma ” Senjutsu”) zbog globalne pandemije.

Pred kraj koncerta, dok je bend izvodio legendarnu numeru “The Number of the Beast”, Dikinson je javno, ne baš biranim rečima, isprozivao fana koji je zapalio baklju u publici, izmenivši tekst pesme i dodavši , najblaže rečeno, eksplicitne primedbe – “What did I see?” /Šta sam to video, (čuje se kako Dikinson peva na snimku koji je podignut na YouTubeu) “A cunt with a fucking flare!”/Pi*ku sa je*enom bakljom!

– Ja moram da pevam ovde – nastavio je frontmen Maidena, nazivajući fana sa bakljom “sisačem ku*ca” i “grčkom pi*kom”

– Moram je**no da pevam, zar ne? – ponavljao je Dikinson pre nego što je završio srdačnim “J*bi se!” Na ovom snimku izgleda da Dikinson nije nastavio da peva “The Number of the Beast” iako su Maideni nastavili da sviraju numeru.

Međutim, na YouTubeu se pojavio drugi snimak pa možemo da zaključimo da je Dikinson ipak ponovo otpevao celu “The Number of the Beast”. 

Iron Maiden završavaju ovog meseca evropski deo “Legacy of the Beast” turneje da bi u narednom periodu nastupili u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Meksiku i Južnoj Americi.

Dakle, ukoliko nameravate da prisutvujete nekom od tih koncerata, mudrije je da pirotehnička sredstva ostavite kod kuće.

Izvor: loudersound.com/Jadranka Janković

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime