Brus Dikinson najavio povlačenje: Ja hoću da budem taj koji će da odobri novog pevača grupe Iron Maiden…

0
473
Oglasi
Iron Maiden (Štark Arena)/ Photo: AleX
Iron Maiden (Štark Arena)/ Photo: AleX

Pevač grupe Iron Maiden izjavio je kako želi da ostatak benda pronađe zamenu za njega kada više ne bude mogao da peva.

63-godišnji frontmen grupe Iron Maiden Brus Dikinson izjavio je da njegovo loše zdravstveno stanje ne bi trebalo da bude razlog da grupa odustane od dalje karijere i da bi rado povremeno gostovao u bendu, sve dok mu je dozvoljeno da lično odobri svoju zamenu.

NEKAD OVO NE BI BILA VEST, DANAS JE MALTENE SENZACIJA… IRON MAIDEN POBEĐUJU DREJKA U TRCI ZA BRITANSKI NO.1 ALBUM

– Kad se nađemo uvek pričamo isti vic – ‘Jesu li svi živi?’ Uvek smo bili iskreni prema svojoj publici. Ako se sutra više ne budem osećao sposoban da pevam više od četiri pesme za veče, voleo bih da momci nastave i da mogu da izabrem nekoga ko će me zameniti. S vremena na vreme bih spustio glavu i zaćutao, a drugi pevač bi pevao sve što treba. Kada pogledate Ktta Ričardsa koji pati od artritisa, on nije u vrhunskoj formi svake večeri, ali ga podržavaju drugi gitaristi. To su Rolling Stonesi – ispričao je Dikinson i naveo da misli da to nikoga ne bi trebalo da uzrujava, ali da se to ionako neće desiti tako skoro.

Iron Maiden (Štark Arena)/ Photo: AleX
Iron Maiden (Štark Arena)/ Photo: AleX

U istom intervjuu s gnušanjem je odbio bilo kakvu mogućnost holograma ili replike izvođača poput grupe ABBA, i rekao:

– To je pakao na zemlji. Stvarno ne razumem smisao toga.

SCREAM FOR ME BELGRADE! IRON MAIDEN VRATILI ARENU NA “FABRIČKA PODEŠAVANJA”

Poslednji album grupe “Senjutsu” nedavno je zauzeo vrhove lista širom sveta, a Dikinson je priznao da je za bend od vitalnog značaja da nastavi da stvara novu muziku.

– Bez nove muzike postajete karaoke grupa. Ima grupa kojima to ne smeta. Ali to za nas ne dolazi u obzir. Ako ništa novo ne stvorite, ljudi gube interes. Postajete fosil. Ne želim da postanem kostur u muzeju, a u svakom slučaju imam mišiće i kandže – i grizem.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime