Ničim izazvan 15. oktobra slave deceniju koncertom u Beogradu i poručuju: Nastup u MTS dvorani je kruna naših 10 godina postojanja

0
491
Oglasi
Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX
Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX

Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim izazvan prvu deceniju rada obeležavaju  velikim beogradskim koncertom koji će biti održan 15. oktobra u MTS dvorani.

Proslava jubileja je započela još objavljivanjem EP izdanja “Pokorimo noć” na kojem se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već izdvojila pesma “Mesto za prve poljupce”.

Boris Bakalov, koji i potpisuje režiju sva četiri nova spota, u iščekivanju jesenjeg nastupa poručuje:
– Veoma uzbudljivih mesec dana je iza nas. U etar smo pustili četiri nova singla i četiri nova spota. Sve je brzo prošlo i prosto nam je žao što nemamo još koju spremnu u rukavu. Sledeće pesme će morati da sačekaju jesen i period pred nastup u mts Dvorani 15. oktobra koji će biti kruna proslavljanja naših deset godina postojanja. Njih ćemo pripremati u toku leta u pauzama između letnjih nastupa. Nastavljamo dalje, sa još jačim entuzijazmom i sa nadom da ova želja za stvaranjem muzike nikada neće prestati.

Ničim izazvan/ Photo: Vukašin Danilović
Ničim izazvan/ Photo: Vukašin Danilović

Inače,  do svog velikog koncerta u mts Dvorani, bend će se, kako najavljuju,  tokom leta pripremati na koncertima širom regiona.

Podsetimo, Ničim izazvan su osnovani na relaciji Vrbas – Beograd od strane Borisa Bakalova i Bojana Gluvajića.

Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih sastava na domaćoj i regionalnoj sceni.

Glavne odlike stvaralaštva sastava su melodične pesme sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom sakrivenom iza banalnosti koja nas okružuje.

Ulaznice u pretprodaji do 10. jula po ceni 1600, 2100, 2600 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime