Britanski duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio novi album… Poslušajte kako zvuči “Seedlings All”

0
200
Oglasi
Josienne Clarke & Ben Walker/ Photo: Promo
Josienne Clarke & Ben Walker/ Photo: Promo

Britanski folk rock duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio je novi studijski album “Seedlings All” za izdavačku kuću Rough Trade Records, a koji su ranije najavili singlovi “Bathed In Light” i “Chicago”.

Album “Seedlings All” možete da preslušate na ovom linku.

“Seedlings All” je prvo izdanje ovog dua i na njemu se nalaze isključivo autorske pesame, a na tu temu je Džozien Klark izjavila sledeće:
– Prvi put sam se suočila sa gomilom pesama koje otkrivaju sve moje nesigurnosti, strahove od neuspeha i naduvani ponos. Pesme na albumu se suočavaju sa mojim mislima i osećanjima vezanim za građenje ove karijere i njenog uticaja na moj privatni život i neprestanog preispitivanja da li je to vredno svega. Tematika je zapravo traženje unutrašnjeg balansa u svetu koji ne pruža nikakav balans niti sigurnost. Jedno veče se završi ovacijama i aplauzima, a već druge večeri svirate u praznoj prostoriji.

Josienne Clarke & Ben Walker su u više navrata nominovani za BBC Folk Awards što ih je dovelo do turneje sa Ričardom Tompsonom.

Album “Seedlings All” dostupan je na vinilu, CD-u i digitalnim servisima. CD izdanje sadrži i bonus disk na kojem se našla još jedna autorska pesma, kao i dve obrade.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime