Bob Dilan najavio živi album s pesmama iz koncertnog filma “Shadow Kingdom”

0
282
Bob Dylan - Shadow Kingdom
Oglasi

Čuveni američki kantautor Bob Dilan najavio je da će 2. juna objaviti živi album “Shadow Kingdom”, sa pesmama iz istoimenog koncertnog filma iz 2021. godine.

“Shadow Kingdom” predstavlja Dilana kako izvodi verzije iz 21. veka pesama iz njegovog bogatog kataloga, uključujući kod fanova omiljene “Forever Young” i “It’s All Over Now, Baby Blue”, kao i duboke dragulje poput “Queen Jane Approximately” i “The Wicked Messenger”, objavljeno je na muzičarevom sajtu.

Šta sluša Bob Dilan? Da 100 puta pogađate…

Bob Dylan – Shadow Kingdom

Jedan od najuticajnijih autora popularne muzike, pesnik i dobitnik Nobelove nagrade za književnost, čija se karijera proteže preko šest decenija, najavio je da će se 6. juna pojaviti onlajn i prateći film “Shadow Kingdom” rediteljke Alme Harel.

Bob Dilan prevario fanove? Lažni autogrami u njegovoj knjizi “Philosophy of Modern Song“

Film je snimljen na pozornici u Santa Monici, kada je zbog pandemije kovid nakratko prekinuo turneju, a Dilan je uz prateće muzičare u klupkom ugođaju izveo 13 pesama iz prvog dela svoje karijere.

Dilan je najavio i da u okviru turneje “Rough And Rowdy Ways” dolazi u Evropu za niz koncerata, počev od Porta 2. juna, preko San Sebastijana, Madrida, Montrea, Marseja, Milana i drugih gradova, do Rima 9. jula.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime