Bivši basista Sex Pistolsa izuzetno razočaran serijom “Pistol”: Deni Bojl je go**o…

0
316
Glen Metlok/Photo: screenshot YouTube @LuvIsSuchAGame
Oglasi

Bivši basista Sex Pistolsa Glen Metlok misli da bi je serija Dena Bojla trebalo da se više drži činjenica.

– To je najgore sranje koje sam ikad morao da podnesem – rekao je Džon Lajdon tačno pre dve godine o seriji “Pistol” reditelja Denija Bojla.

Bubnjar Sex Pistolsa Pol Kuk: Neće biti okupljanja, prestari smo da pevamo “Anarchy In The UK”

Obećao je sudsku borbu da se spreči puštanje serije riječima upućenim reditelju:

– Oprostite, mislite da to možete da učinite, da možete da gazite po meni – to se neće dogoditi. Ne bez velike, ogromne jebene borbe. Ja sam Džoni, znate, i kad se umešate u moj posao, kao rezultat ćete dobiti gorak ukus u ustima. To je sramota.

Pistol/Photo: promo FX

Četiri meseca kasnije Lajdon je izgubio na sudu od bivših kolega iz Sex Pistolsa, a TV serija o bendu krenula je u emitovaanje.

Da podsetimo, “Pistol” se zasniva na “Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol”, memoarima gitarisea Stiva Džonsa iz 2018. godine.

Prepravljanje istorije i bajka za srednju klasu… Džon Lajdon ponovo napao autore serije u Sex Pistolsima

Ali sada se još jedan bivši član pridružio Lajdonu u razočarenju, a to je Glen Metlok.

– Nisam razočaran što se to dogodilo i mislio sam da je bilo važno da se nastavi s tim jer je zasnovano na Stivovoj priči i njegovom gledištu. A on je bio taj koji je osnovao bend – ne Lajdon. Džon je bio zadnji koji se pridružio bendu… Ali moj prikaz, posebno moj odlazak iz benda – ja sam napustio bend, nisam izbačen. Cela epizoda u kojoj me Stiv otpušta je čista glupost – izjavio je Metlok u intervjuu za The Metal Voice.

Tri najluđe godine u istoriji rokenerola… Pogledajte službeni trejler TV serije Denija Bojla o Sex Pistolsima

– Mislim da je trebalo da bude više istine – rekao je Metlok u nastavku i dodao: – I mislim da je prava priča prljavija… Sreo sam Denija Bojlaa ponovo u Los Anđelesu pošto je serija izašla i prisustvovao sam privatnoj projekciji. Rekao mi je, ‘Hej Glen, kako si?’ A ja sam rekao: ‘Deni, ti si govno’. Tako da on zna šta mislim po tom pitanju”.

Kada su ga pitali da li je imao ikakvu ulogu ili uticaj na seriju, Metlok je rekao da se sastao s Bojlom, ali tvrdi da je onda ignorisan.

– Osećam se izigrano – rekao je na kraju Glen Metlok.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime