Bioskop iz fotelje… ali pravi: Startovala MOJ OFF online platforma, gledaćemo filmove “dok se boje ne rastope”…

0
341
Oglasi
Filmovi, gledanje filmova/Phptp: Freepik.com
Filmovi, gledanje filmova/Phptp: Freepik.com

Skoro dve decenije MCF je pionir u pronalaženju načina da publici omogući ekskluzivni pristup sveobuhvatnom izboru nagrađivanih, klasičnih, savremenih, komercijalnih i reportoarskih nezavisnih filmova iz celog sveta. Zahvaljujući prvom Online filmskom festivalu MOJ OFF, u saradnji sa Kombank Dvoranom, Multipleksom CineGrand i Bioskopom Vilin Grad, sada je dostupan izbor najnovijih filmova koje možete da pogledate jednim klikom gde god se nalazite u Srbiji i regionu.

Cilj aktiviranja MOJ OFF platforme je da se u danima koje provodimo u izolaciji pod parolom “Ostani kod kuće” , ali i u duhu vremena i napredovanja postojećih tendencija u sferi “online kulture” na globalnom planu, utemelje i novi standardi u gledanju filmova online, kao i da se bioskopski život “preseli” u naše domove, podržavajući sve pogodnosti koje jedan posetilac bioskopa ima.

“NEVIDLJIVI ŽIVOT” POBEDNIK MOJ OFF FESTIVALA

Dakle, izbor je vaš – gledajte svoje filmove u našim bioskopima ili odmah kod kuće!

Ljubitelji filmova, najnovija ostvarenja iz sveta kinematografije će pravo sa bioskopskog platna moći da pogledaju u udobnosti svog doma na mojoff platformi, filmove koji upravo završili svoje bioskopsko prikazivanje ili uopšte nisu našli svoje mesto na repertoaru bioskopa.

[infobox title=’Igor Stanković: Bioskopi če postati svetilišta i čistilišta’]

Moj OFF promo
Moj OFF promo

Direktor Kombank Dvorane Igor Stanković poručuje da odlazak u bioskop i druga kulturno – umetnička, zabavna mesta trebaju postati svetilišta i ujedno čistilišta, ka boljem i humanijem životu kome moramo kao društvo da težimo.
– Najteži trenuci od kada postoji svet su nas povezivali u zajedništvo, sam trenutak tajne večere pre više od dve hiljade godina je trenutak zajedništva. Socijalizacija kao kategorija neophodnosti je neizbrisiva iz našeg koda i tradicije, to je neotuđivi deo našeg bića. Bioskop nam je preko potreban, socijalizacija nakon samoizolacije je nešto što će nam biti potrebno jednako kao što je to danas ostajanja kod kuće – poručuje Stanković.[/infobox]

Osluškujući potrebe ljubitelja filmova, organizatori su osmislili da novonastali online bioskop živi i radi po sistemu i konceptu pravih bioskopa.

Poput odlaska u bioskop, za filmove će postojati dnevna karta, koju će gledaoci moći da kupe online, kao i na blagajnama bioskopa. Samim tim, za sve verne posetioce bioskopa, važiće i Lojaliti program. Naime, Porodične, Teen, Film klub i Senior kartice kojima se obezbeđuju popusti u pravom bioskopu, i u “virtuelnom online bioskopu” će svakom njenom vlasniku na MOJ OFF obezbediti određene povoljnosti.

Članovi lojaliti kluba u svom online bioskopu imaće popust za svaki film na MOJ OFF platformi, ali će svako imati pristup i bazi od 12 eksluzivnih filmova koje će besplatno moći da pogledaju svakog meseca. Posebnu privilegiju ostvariće prilikom i za vreme ONLINE FILMSKOG FESTIVALA kada će sve filmove moći da gledaju potpuno besplatno.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime