Beograd je u nedelju na tri sata postao kraljevstvo Andrea Rejesa i Gipsy Kingsa

0
120
Gipsy Kings by Andre Reyes/ Photo: Skymusic
Oglasi

Plato kod Geozavoda u nedelju, 19. maja bio je krcat fanovima koji su uživali i veselili se uz dobro poznate hitove benda Gipsy Kings by Andre Reyes.

Predgrupa legendama latino zvuka bio je bend Stubovi pop kulture koji su publiku razgalili obradama svetskih hitova, da bi tačno u 21:00 čas na scenu izašla doboro poznata postava, predvođena sjajnim Andre Reyesom.

Ovacije i gromoglasni aplauzi nisu izostajali tokom čitavog nastupa, a članovi benda bili su jednako dobro raspoloženi kao i publika, koja je svo vreme igrala i pevala.

Gipsy Kings by Andre Reyes/ Photo: Skymusic

– Srećan sam što sam sa vama i što ćemo zajedno uživati u muzici Džipsi Kingsa – rekao je osnivač benda Andre Rejes, na početku koncerta.

Gipsy Kings su započeli svoj set energičnim hitovima “Djobi, Djoba” i “Un Amor”, u startu podižući atmosferu na viši nivo, a čitav ugođaj dodatno je pojačan audio-video produkcijom za koju je bio zadužen Skymusic.

Gipsy Kings by Andre Reyes/ Photo: Skymusic

Instrumentali poput “Asturias” od Albeniza, dodatno su oduševili publiku, a izdvojila su se i dva posebna trenutka večeri: kada je Andre Reyes ogrnuo srpsku zastavu i izveo “Bamboleo” i kada je basista grupe odsvirao pesmu “Đurđevdan”.

Pored gore pomenutih, publika je uživala i u hitovima “Bem Bem”, “A Mi Manera”, “Bamboleo”, “Volare”… i mnogim drugim, a koncert je, posle dva bisa i gotovo tri sata, završen numerom “Vamos a bailar”.

Beogradski koncert, u organizaciji Skymusica, deo je turneje “El Origen“, kojom bend proslavlja više od tri decenije dugu karijeru.

Kako je sve to izgledalo možete da pogledajte na OVOM LINKU.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime