Banjalučki Demofest nominovan za UK Festival Awards

0
261
Photo: Demofest
Oglasi

Demofest iz Banjaluke, najveći festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi, nominovan je za prestižnu nagradu UK Festival Awards, i to u kategoriji “Best Overseas Festival”, odnosno najbolji festival van Velike Britanije. Banjaluki festival je prvi i jedini festival iz Bosne i Hercegovine koji je nominovan za ovu prestižnu nagradu, te se tako našao u društvu najboljih i najvećih evropskih festivala kao što su Sziget, Pinkpop, Roskilde, EXIT, INmusic, Lovefest i drugi. Demofest zato poziva svoju publiku, kao i sve ljubitelje kvalitetne muzike da pruže podršku i daju svoj glas za ovaj festival.

– Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju, jer je ona nedvosmislen pokazatelj da je misija Demofesta sve uspešnija i da smo na pravom putu. Čast nam je što smo se našli u društvu najboljih evropskih muzičkih festivala, jer neki od njih imaju tradiciju koja traje više od četiri decenije. Zbog toga nam je od velikog značaja sva podrška naše publike koju možemo da dobijemo – izjavila je Brankica Janković, direktor Demofesta.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sistem glasanja je izuzetno brz i jednostavan, a dovoljno je da posedujete email adresu. Glasati možete na ovom linku. Takođe, glasanjem možete da osvojite ulaznice za neke od najboljih evropskih festivala, kao i još neke vredne nagrade. Glasanje je otvoreno do 28. oktobra.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime