Amyl and The Sniffers objavili singl “U Should Not Be Doing That”, sarkastičnu kritiku “gunđavih matoraca”…

0
188
Amyl & The Sniffers - U Should Not Be doing That, cover
Oglasi

Amyl & The Sniffers objavili su svoje prvo novo izdanje u tri godine. Reč je o singlu “U Should Not Be Doing That”, koji je podržan pesmom “Facts” na strani B.

Za Rough Trade Records, singl je objavljen u ograničenom vinilnom izdanju od 7 inča.

Prva nova muzika australijske četvorke iz Melburna, od njihovog albuma “Comfort To Me” iz 2021. godine, snimljena je sa Nikom Lonejem (Nick Cave and the Bad Seeds, Yeah Yeah Yeahs).

Amyl and The Sniffers objavili album “Comfort To Me“

Pesma “U Should Not Be Doing That” nosi nagoveštaj “Miss You” od The Stonesa, dašak garažne muzike iz Detroita, ali Ejmin izrazit vokal i Melburnški Šarm grupe je u srcu ovog novog moćnog groovea.

– Lirski, obe pesme su prilično razumljive. “U should not be doing this” me zasmejava, ali se takođe na neki način zabavno podsmeva šoku koji ljudi i dalje se osećaju kada vide oskudnu odeću, i način na koji se muzička zajednica i dalje ponaša kao alapače na nivou srednje škole (da, o vama pričam, rendom 40-godišnjacima, metalcima, koji sedite za barom i ogovarate 28-godišnju ribu koja je u bendu, zato što nosi šorceve i navodno se zbog toga “prodala”), ali me to uglavnom zasmejava. U vreme pisanja bilo je nesvesno i nije značilo ništa, ali sada mislim da je komično, nešto kao kad natljate kučetu nos u njegovu pseću mokraću, nakon što se olakšao na vaš omiljeni tepih – kaže pevačica Ejmi Tejlor o novoj pesmi.

Na turneju po Severnoj Americi kreću u julu/avgustu, uključujući i koncerte na kojima će biti podrška Foo Fightersima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime